Mali znakovi koji pokazuju koliko mu zapravo nije stalo

Pokušajte obratiti pažnju na ove znakove koji vam mogu reći da li vas partner jako voli ili vas samo koristi za zabavu. Ako radi ove stvari, znači da je vrijeme da krenete dalje. Zaslužujete više!

Ne zanimate ga baš

Pod tim podrazumijevamo da bi vas trebao pokušati upoznati, znati vaše težnje, spoznati vaše snove i ciljeve.

Ne želi praviti kompromise. Veza djeluje samo kad se dvoje ljudi odluči napraviti kompromis zbog lijepe budućnosti. Ako odbije bilo kakav kompromis, to znači da gubite vrijeme.

Uvijek pronalazi izgovore. Pokušava biti previše zauzetm cijelo vrijeme. Zauzet je kad vam treba, zauzet je kada želite zajedno planirati izlazak, zauzet je kada želite ozbiljno razgovarati.

Ne trudi se za vašu vezu. Ako smatrate da jedini činite velike napore, pravite kompromise i žrtvujete sebe, onda biste trebali razumjeti da je ovaj odnos za njega samo zabava.

Neki baner

Na prvom mjestu mu je uvijek njegova sreća i zadovoljstvo

Zove vas samo kad vas treba. Čovjek koji vas istinski cijeni nazvat će vas bez razloga… ponekad samo da vam kaže kako mu nedostajete.

Vrlo zatvoren. Nikada ne dijeli svoje emocije ili prošla iskustva jer osjeća da ga to čini ranjivim i ne želi da mnogo znate o njemu.

Ne uključuje vas u svoje planove za budućnost. A to je znak da ne želi ozbiljnu vezu s vama.

Ima još nešto što treba učiniti. Kad god želite razgovarati o tome kako ste proveli dan ili mu želite nešto reći, osjeća se dosadno i nalazi izgovor da promijeni temu ili pronađe nešto drugo.

Izvor: pozitivanstav.com

Neki baner