Marijana, Viktorija i Mia sasvim iskreno na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči!

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sinoć je održala treće ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča, koji ide uživo ispred publike, i to na temu PRIJATELJICE, a u gostima su joj bile televizijske voditeljice Mia Kovačić i Marijana Batinić te bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa.

Podršku gošćama su dali brojni poznati iz publike, pjevačica i voditeljica Ida Prester, glumac Filip Vidović, modni dvojac Envy Room te natjecatelji showa „Ples sa zvijezdama“ Marco Cuccurin i Paula Tonković.

Tema ženskog prijateljstva

Kako se u ožujku obilježava Dan žena, tako je i ovomjesečna Ženska priča tematizirala prava i bliska ženska prijateljstva, zbog čega su gošće otvorile dušu i iskreno pričale o svim izazovima, usponima i padovima prijateljskog odnosa te odgovarala na brojna pitanja iz publike.

ženska priča
Foto: Marina Ribar

Prvo su sa publikom podjelile kako i kada su se upoznale, je li to bio klik na prvi pogled ili je ipak trebalo puno više vremena da se zbliže, s obzirom da su sve tri javne osobe pa su zasigurno i postojale određene predrasude. Pričale su o međusobnoj podršci u teškim vremenima, o trenucima svađa koje ne traju dugo te o ženskim kodeksima koje se bez iznimke poštuju, zbog čega su i dotakle temu ženske izdaje, da bi zaključile kako je oprost ipak jedini izlaz.

ženska priča
Foto: Marina Ribar

Je li žena ženi zaista vučica?

Složile su se da je žena ženi vučica samo u slučaju kada sama nije realizirana, ispunjena i sretna, zbog čega je onda ljubomorna i  zavidna te da treba za prijateljice birati žene koje će ti biti družice u dobru i zlu. Publika se najviše smijala na temu najluđih anegdota iz zajedničkih izlazaka i druženja do ranih jutarnjih sati, kojih je uistinu na pretek. Bila je to večer puna emocija, smijeha i nezaobilazne zabave, zbog čega je popularan talk show i ovom mjeseca bio do zadnjeg mjesta rasprodan.

Neki baner
ženska priča
Foto: Marina Ribar

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 05.travnja 2023., u 21,00 h, asav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u četvrtom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Neki baner