Mjesečeve mijene: Lav, Ovan i Strijelac tijekom pomrčine dohvatit će sreću

Vaga i Vodenjak imat će sumnje i bit će neodlučni. Ne morate za sve imati odgovor i objašnjenje, spontano se prepustite osjećajima i uživajte! Djevica i Ribe učvršćuju ideje i stavove koji su se polako oblikovali u prethodnim mjesecima. Sada ste potpuno sigurni gdje i u što želite usmjeriti svoju znatiželju.

Mlad Mjesec u Škorpionu, čiju energiju osjećamo od 04.11., pozvao nas je da pronađemo ono tajnovito i mistično u turbulencijama svakodnevice. Spremni smo uroniti u dublju dimenziju života, posebno istražujući svoje osjećaje.

Susrećemo se pritom sa svojim strahovima, greškama, predrasudama pa i s neobičnim sadržajem koji izranja iz nesvjesnog. Obratite pažnju na snove, zapišite ih i dešifrirajte njihove skrivene poruke.

Škorpion, Vodenjak, Strijelac i Blizanci vrlo su intenzivni i kreativni u poslu. Odlučno držite sve konce u svojim rukama, spremni na nužne promjene, ne samo u poslu nego gdje su god potrebne.

Bik, Rak i Jarac transformativnu energiju mogu koristiti da bi u svojoj intimnoj vezi pronašli nove dragulje, nove razine ljubavi. Ali ako ste u lošoj vezi, možda je vrijeme da konačno razmislite o završetku.

Neki baner

Velikim pospremanjem doma uz nužno bacanje svih viškova, od odjeće do namještaja, bave se Lav i Vaga. Prodisat ćete i osloboditi prostor za sve lijepe, nove stvari koje će polako ulaziti u vaš život.

Ovan, Ribe i Djevica vjerojatno će svojim prijateljima biti rame za plakanje i osobni terapeut. Korisno je uroniti u knjige, tečajeve ili predavanja na temu psihologije, duhovnosti ili mistike.

Pun Mjesec u Biku, 19. studenog, donosi pomrčinu i poziva nas da obnovimo unutrašnju ravnotežu.

Kada se otvorimo za primanje senzacija svim svojim čulima, osjećat ćemo se radosno. Dodirima i mirisima, hranom, glazbom, ljepotom stvarnog svijeta punimo baterije da bismo osnaženi zakoračili prema zimi.

Praktičnu stranu ove energije najbolje mogu iskoristiti Ovan, Lav i Strijelac. Uspjet ćete pronaći najbolji put u stvaranju novih vrijednosti u svom životu.

Bik, Škorpion, Jarac i Rak neodoljivo su romantični, veseli… Pronalazite način kako savršeno uskladiti svoje najveće želje, posebno na planu ljubavi, s realnim mogućnostima.

Vaga i Vodenjak imat će sumnje i bit će neodlučni. Ne morate za sve imati odgovor i objašnjenje, spontano se prepustite osjećajima i uživajte!

Djevica i Ribe učvršćuju ideje i stavove koji su se polako oblikovali u prethodnim mjesecima. Sada ste potpuno sigurni gdje i u što želite usmjeriti svoju znatiželju, što još želite naučiti i gdje želite putovati.

Senka Ljubić / sensa.mondo

Neki baner