Moć neovisne žene

Snaga samostalne i neovisne žene nije samo u činjenici da ima ona ima uspješnu karijeru, da dobro zarađuje, ima vlastiti stan i auto nego u umijeću donošenja vlastitih odluka bez obzira na mišljenje drugih ljudi. Zbog toga je ona uvijek tri koraka ispred njih.

Ona ima veliku mentalnu snagu i svjesna je tko je ona i koliko je važna njena uloga. Ona ne pristaje na prosječne kriterije nego podiže standarde uspješnosti, izvrsnosti i spremnosti na nove izazove i nove prilike.

Trud i marljivost

Njoj nije sve pruženo na zlatnom pladnju, ona je morala raditi naporno i učiti da bi postigla svoj uspjeh. Nije se zaustavila na formalnom obrazovanju, već je vjerovala u koncept cjeloživotnog obrazovanja u kontekstu dodatnih edukacija, seminara, tečajeva i svega što bi moglo poboljšati korpus njenog znanja. Vjeruje u timski rad i snagu ljudskih resursa i okružena je kreativnim ljudima koji uvijek imaju nove ideje i inovacije.

Ona je svjesna da vrijedi čekati, ali istodobno neće dopustiti nikome da je uzima zdravo za gotovo odnosno da iskorištava njeno dragocjeno vrijeme. Ona je do kraja predana i posvećena ostvarenju svojih ciljeva, ali nije zaboravila uživati u samog procesu kreiranja. Više od svega vjeruje u prilike koje nam se pružaju jer je to sve inspiracija za nove poteze i nove odluke koje mijenjaju život njoj ali i drugim ljudima.

X faktor

Ona je rođena da bude liderica i ta karizma se osjeti pri utjecaju na druge ljude. Ona potiče i motivira druge da budi bolji da rastu i napreduju. Sama od sebe j inspiracija. Osim toga ona ne liječi svoje komplekse prigovarajući drugima o njihovim propustima, nedostatcima i pogreškama nego uči druge kako svoje mane pretvoriti u prednosti. Njen moto je „Nikad ne odustaj od svojih snova“.

Neki baner

Snovi su ono što čini suštinu ljudskog postojanja, a čovjek bez cilja, snova, po njenom mišljenju, samo životari i provlači se na osnovu rada i truda ostalih. Ona nagrađuje trud, a lijenost, nepoštovanje, vrijeđanje i omalovažavanje kažnjava svojom odsutnošću iz života takvih ljudi.

Ona ne blokira, nego križa. Ostaje do kraja svoja, autentična ali dovoljno prizemljena jer je svjesna da arogancija i bahatost treba imati debelo pokriće. Umjesto toga bira zdravo samopouzdanje s mjerom.

Ona ne slijedi trendove, nego ih stvara

Ona to radi na svoj način, obogaćuje stil detaljima a ako joj se nešto sviđa, isfura taj trend zato što joj stoji, a ne radi toga što ga nose neke starlete. Ona je odvažna i pomalo prkosna, a zahvaljujući tom stavu, uvijek je primijećena iako ne vapi za pažnjom i lajkovima nepoznatih ljudi.

Njen osmjeh, stav, hod i karizma su nakit koji ostavlja bez daha. Ne boji se zdrave, konkurencije, dapače, drago joj je i do kraja podržava žensku solidarnost.

Ne boji se biti sama

Prezire toksične ljude koji sišu pozitivnu energiju iz njenog kisika. Radije će provesti vrijeme sama, nego u pogrešnom društvu. Ona nema problema da ode na kavu, izlet, putovanje sama i da se odlično provede. Zna da je tamo negdje čekaju nova iskušenja, izazovi i prilike,

 Moć neovisne žene,  Nada Peratović, two women standing against wall
Photo by Ashley Williams on Pexels.com

Ignorira različite skupine žena koje je ogovaraju zbog toga što je neovisna. Dijeli ih u tri skupine, prva joj zavidi, druga želi biti poput nje, ali se ne usudi zbog mišljenja drugih ljudi, dok ona treća dijeli dobronamjerne savjete i prekraja tuđe živote, dok joj je vlastiti u kaosu.

Neovisna žena je moćna, snažna, odlučna, nepokolebljiva, autentična, šarmantna, karizmatična. Ona je svoja i ničija. Poznaješ li ijednu, jesi li ona ili želiš biti ona? Sretno na tom putu!

Neki baner