Moje ništa…

Jutro je. Budim se lagano, tražim te dodirom…spavaš. Nježno te zagrlim i ljubim iza uha…po vratu, ispuštaš sneno mmmm…znaš da sam tu ali su ti kapci teški.

Ne odustajem. Osjećam tvoju kožu na svojoj, ruka mi luta po tvojim prsima, zaustavlja se nisko na trbuhu…lagano zabijem nokte i stisnem šaku.

t1

Želim te. Okrećeš se prema meni i zatvorenih očiju tražiš moje usne. Ljubiš me sneno i strasno, tako gode tvoji poljupci. Tvoje ruke lutaju po mojim leđima, stišćeš me uz sebe sve jače. Osjećam tvoju želju.

Omotali smo se jedno oko drugog. Istražujemo se rukama, nastavljamo gdje smo sinoć stali. Zavlačiš mi ruke u kosu i stisneš šake, znam što slijedi. Smijem se, Volim te izluđivati. Volim tvoju napaljenost i to iščekivanje me pali.

Goli i zagrljeni, nema boljeg da započnemo dan.

Neki baner

Zabijaš mi nokte u leđa, želiš me, osjećam to. Polako me ljubiš po grudima, igraš se jezikom…grickaš mi bradavice lagano, trnci me prolaze. Osjećam ga dignutog na bedru, tražim ga rukom. Trznuo si se kad sam te primila, Ljubim te po prsima, preko trbuha. Znam da to voliš, uživaš… Lagano te ližem po donjem dijelu trbuha i spuštam se sve niže. Ljubim ga, vrhom jezika liznem, potom lagano i skroz polako…stavim ga u usta.

ulalaČujem tvoje mumljanje ali se ne obazirem, danas ćemo po mom. Cijelog ga poližem, tako je vruć. Stavljam ga cijelog u usta. Primaš me za kosu, lagano i nježno me nabijaš na njega. Puštam ti da vodiš tempo. Želim te u sebi, jako. Oslobađam se tvojih ruku, pušim ga skroz polako, na granici si da svršiš ali odgađaš. Ne znam kako i baš me briga. Ugrizem te nježno za bok i nastavljam ljubit..

Povlačiš me gore i strasno me poljubiš, baciš me pored sebe na leđa i za tren si na meni.. Pali me tvoje tijelo na meni. Ljubiš me, grickaš mi uho. Lagano po vratu, oni tvoji vlažni i nježno grubi poljupci. Oslonio si se na moja ramena dok se igraš sa bradavicama…mmmm. Ljubiš me i grickaš po trbuhu, struku.

Ruka ti luta po mom tijelu, maziš me i ljubiš. Uspraviš se i gledaš me, golu i napaljenu. Želim te. Ali ne još. Još se nismo dovoljno izludili dodirima i poljupcima. Ljubiš me oko “nje” i maziš rukom. Nenadano i bez najave mi uguraš prst, tako sam vlažna. Od želje..napaljenosti…izluđenosti. Zabijaš mi prst dok me jezikom nježno ližeš i ljubiš. Želim da ovaj osjećaj traje. Tako paše. Ne mogu više. Voliš me mučiti. Ta slatka muka od koje ti prolaze trnci. Svršavam..to si čekao. Znaš da tako najviše volim.

Zabijaš mi ga jako i do kraja. Smijem se od zadovoljstva, primaš me za kukove i nabijaš se sve jače. Ponovo svršavam. Ne mogu više, previše mi je. Odgurujem te, klečiš…oboje teško dišemo. Kleknem ispred tebe. Uzimam ga u usta dok te gledam u oči. To mi je dovoljno, Zažmirim i pustim da me osjećaj vodi. Hvataš me za kosu, više se ne kontroliramo ni ti a niti ja. Nabijaš mi ga duboko i do kraja…guši me ali mi i paše, napaljuje. Želim da svršiš. Oboje teško dišemo, svršavaš mi po grudima. Ne mogu odoljeti, još jednom ga cijelog stavim u usta. Mmmm…ljubiš me u čelo. Oboje se smijemo.

Tara

Neki baner