Najavljen jubilarni 5. Festival estetike – Abeceda ljepote

Abeceda ljepote na inovativan način donosi sve što o ljepoti morate znati! S nestrpljenjem očekujemo najavljeni 5. jubilarni Festival estetike Abeceda ljepote koji će ove godine slaviti muškarce!

Zaštitno lice ovog Festivala upravo zato je mladi glazbenik Bojan Jambrošić koji zna zašto treba posjećivati ovakva mjesta. Festival je spoj međunarodnih poslovnih subjekata  kojima je cilj ponuditi inovacije na tržištu i to od kozmetike, opreme i edukacija.

Očekujemo više od 50 izlagača koji će predstaviti više svjetskih i domaćih brendova, među kojima je nova medicinska kozmetika svjetskog glasa Linerase prisutna u više zemalja, od nedavno i u Hrvatskoj.

Brojni stručnjaci za ljepotu, govoriti će o zdravlju, vitkoj liniji  i brojnim novitetima u svijetu ljepote a jedan od središnjih događanja svakako će biti predavanja tima doktorice Marie Škornjak, koji će govoriti o muškom zdravlju i antiageingu. Za edukaciju prvog i jedinog salona za muškarce koji će profesionalcima otkriti koje su tri najtraženija tretmana ljepote kod muškaraca, traži se mjesto više!

Mirisnu industriju posjetiteljima će približiti Hrvatska Parfemska Kuća i parfumer Tomislav Vrbanec, koji  će osobno podijeliti savjete muškarcima kako da odabiru parfeme i sve što žele znati o svijetu mirisa.

Neki baner

Panel rasprava, nagradne igre za posjetitelje i mirisni dio cijelog eventa, zasigurno su dovoljan razlog da svi zaljubljenici u estetske i beauty teme zapišite datume – 11. i 12. rujna, i vidimo se u prostorima Kraša na zagrebačkim Ravnicama.

Svi zainteresirani kao izlagači ili pokrovitelji za Festival, dobrodošli su prijaviti se na službenoj stranici abecedaljepote.hr

Detalji:

U subotu vas očekuje panel rasprava na temu: Retrospektiva – muškarac u estetici nekad i sad,
druženje i fotografiranje s Bojanom Jambrošićem. Jedno od središnjih događanja svakako će biti predavanja doktorice Marie Škornjak, vlasnice tvrtke Med-Line, koja će govoriti o muškom zdravlju i antiageingu.

U nedjelju šećer na kraju profesionalcima i pojedincima predavanje će održati i Žaklina Medica,
vlasnica prvog i jedinog salona za muškarce u Hrvatskoj – Men’s choice no 1., koja će otkriti 3
najtraženija tretmana među muškarcima.

Oba dana Festivala posjetitelji će u posebnom mirisnom dijelu programa imati prilike napraviti svoj parfem i naučiti kako pokrenuti svoj vlastiti brand parfema i kozmetike te čuti brojne savjete iz svijeta parfema uz parfemura Hrvatske Parfemske Kuće gospodina Tomislava Vrbanca.

Brojni stručnjaci za ljepotu i vrhunski doktori odgovorit će na pitanje što to moderan muškarac može pronaći za sebe u estetskom svijetu, a da tema izaziva veliki interes potvrđuje sve veći broj prijavljenih posjetitelja.

Lion Media sa svojim portalima Amazonke.com & Aboutmen.hr ponosni je partner projekta!

Neki baner