Nekim se znakovima osobito smiješi sreća u vladavini Djevice!

Otkrijte koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća tijekom vladavine Djevice, do 22. rujna 2020.!

Vladavina Lava naučila nas je da uživamo u svojoj autentičnosti, period Djevice pružit će vam resurse koji su vam potrebni kako biste iskoristili svoje jedinstvene talente.

Ovom sezonom vlada Merkur, planet sa zemljanim elementom za koji se vjeruje da predstavlja fluidnost i efikasnost. Imat ćete jasne resurse i smjernice i uspješno ćete moći ostavariti željeno.

Djevica je perfekcionist, znak sjajnog uma i opće snalažljivosti. Njena sposobnost analize i prilagođavanja učinit će da budete spremni da ostvarite željeno i pronađete rješenje za probleme koji vas odavno progone.

Djevicu možemo zamisliti kao portret sretne boemske žene koja nasmijana korača cvjetnim poljima, zabacuje svoju kosu i hrabro ide ka ostvarenju ciljeva. Tijekom vladavine Djevice naučit ćemo što je ljepota jednostavnog života, a evo koja tri znaka očekuje najveća sreća:

Neki baner

Bik – vrijeme je za ostvarenje dugoročnih ciljeva

Osjećate veliko samopouzdanje i spremni ste da redefinirate i restrukturirate sve, od osobnog predstavljanja do dugoročnih vizija. Sezona Djevice donosi vam divne prilike. Naporno ste radili i sada zaslužujete da uživate u plodovima svog truda. Venera, vaš planetarni vladar, boravit će tijekom vladavine Djevice u vašoj četvrtoj kući doma, obitelji i emocionalne stabilnosti. Moguće je da ćete uspjeti popraviti neke emotivne odnose i uspostavite harmoniju u svom domu.

Djevica – blagodati života i mir u ljubavi

Vaš solarni povratak i novo putovanje oko Sunca donosi vam niz darova, a naročito će vam se isplatiti skromnost i strpljenje. Od 6.09. sretna planeta Jupiter nastavlja direktno i donosi radost u vašu šestu kuću djece, kreativnosti, romantike i strasti. Jupiter otvara vaše srce za nove blagodati, a naročito ćete imati sreće u ljubavi. Sretan rođendan drage Djevice!

Jarac – konačno vidite rezultate svog rada

Sezona Lava bila je tmuran period za Jarčeve, ali vladavina Djevice sigurno će vam donijeti poboljšanje. Sunce je smješteno u vašoj devetoj kući avantura, obrazovanja i vjere. Konačno povezujete ključne stvari u svom životu, naročito na poslu, i spremni ste da uložite u sigurnu i dobru budućnost. Sjajan mlad Mjesec u Djevici 17. 09. donosi vam odličan poslovni projekat i uspeh na polju karijere.

Izvor: Lovesensa

Neki baner