Nova sezona ‘Ženske priče’ nasmijala publiku do suza

Prvo ovogodišnje izdanje talk-showa ‘Ženska priča’ pod voditeljskom palicom spisateljice Marijane Perinić ni ove godine nije prošlo nezapaženo. Na temu ‘Stvarne žene’ ugostila je poznata ženska lica među kojima je izdvojila televizijsku voditeljicu Antoniju Blaće, šarmantnu Barbaru Kolar te poznatu plus age manekenku Zvončicu Vucković. Na sinoćnju temu progovorile su otvoreno o svojim iskustvima na raznim životnim područjima pa su se dotaknule botoksa, estetske kirurgije, ali i neugodnih izazova na svom putu do uspjeha.

Ovaj popularni talk show inače se odvija uživo ispred publike u popularnom klubu Sax gdje publika na samom kraju ima priliku postavljati pitanja gostima. 

Pojam “stvarne žene”

Zvončica Vucković istaknula je da stvarna žena za nju prije svega simbolizira prirodnu i opuštenu ženu koja se ne zamara nametnutim društvenim pravilima i normama, dok je Barbara Kolar istaknula kako je njeno istinsko otkrivanje vlastite ženske moći započelo završetkom fakulteta.

”Ja najviše osjetim da sam prešla četrdesete po svom kratkom pragu tolerancije. Prije sam imala razumijevanja i ljubavi zašto su ljudi takvi kakvi jesu te opravdavala ljudske karaktere njihovim traumama iz djetinjstva dok nisam došla do vrlo jednostavnog zaključka da je sve to običan bullshit!”, ispričala je Blaće te nasmijala publiku.

Nova sezona 'Ženske priče'

”Naučila si napokon izgovoriti NE?”, nadovezala se simpatična Kolar te sebe nazvala hepo zapaljivom kockicom jer se u mlađim danima puno više stresirala u izazovnim životnim situacijama.

Neki baner

Svoje strpljenje najbolje možete testirati sa svojim unucima, pogotovo u šezdesetima! Djeca su  uvijek brutalno iskrena pa će vas tako bez ikakvog pardona pitati zašto vam smrdi ispod pazuha!”, poručila je Vucković koja je između ostalog priznala i da je joj muškarci danas teže prilaze te pripisala to samopouzdanju koje se stječe godinama.

Nova sezona 'Ženske priče'

”Svaki put kad ugostim estetske kirurge na televiziji zamišljam kako u glavi crtaju što mi trebaju popraviti na licu”, našalila se Kolar dok je Blaće istaknula da ne bi ništa mijenjala na sebi, a Vucković je kao svoj najveći fizički atribut istaknula sijedu kosu.

Kako se nositi s kritikama?

Ove tri žene u svoj svojoj veličini i talentima koje žive ne skrivaju da su se i same kroz karijeru suočavale s raznim kritikama kojima ipak nisu dale prostora u umanjivanju vlastitog uspjeha.

Nova sezona 'Ženske priče'

Na samom kraju showa Perinić je još jednom iskazala veliko srce te dodijelila nagrade sretnim dobitnicama pa su neke od njih osvojile članarine u teretanama, ali i beauty tretmane u kozmetičkim salonima. Sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Neki baner