Ostvarena žena je tvoja suputnica, ne tvoj gospodar, niti tvoj rob

Ona nije tu da bude tvoja gospodarica niti robinja. Ona je tu da bude tvoja ravnopravna partnerica.

Ona ne želi biti tvoja gospodarica koja ti naređuje što ćeš raditi. Ona nije tvoja dirigentica koja ti nalaže da sviraš po njenim notama. Ona ti neće govoriti kako ćeš se ponašati i s kim ćeš se družiti. Ona nema namjeru da provjerava s kim provodiš vrijeme, s kim komuniciraš. Neće čitati tvoje poruke niti će ikad tražiti da joj daš lozinku tvojih društvenih mreža. Ona vjeruje u slobodu koja pruža mogućnost opcija i odluka. Bez forsiranja i sputavanja vaših slobodnih duša koje su stvorene da dišu i budu. Ona ne želi biti prepreka.

Ona neće krojiti planove za tvoju budućnost niti ti nametati savjete pod izlikom „za tvoje dobro.“ Nikada ti neće govoriti „kad bi barem ovo učinio ili uradio.“

Ona nije s tobom da bi te preodgojila i promijenila. Jer do ove faze trebaš BITI samoostvaren i bez kompleksa. S jasno zacrtanim ciljem. Ona će biti jedan od najljepših dijelova tvog života. Da dijelite emocije, želje, snove i odluke. Da budete tim.

Ona nije pokorna robinja

Ona nikada neće biti tvoja robinja. Ona nije tu da ugađa svim tvojim hirovima. Ona nikada neće biti inferiorna samo zato da bi se ti osjećao dobro i sigurno. Neće ispunjavati svaku tvoju želju. Neće dopustiti da zarobiš njen kreativni duh i da svojim sumnjama ugušiš njene snove i ambicije.

Neki baner

Ona nije rođena da ti služi i za tobom čisti svaku tvoju pogrešku, strah, kompleks ili hir.

Neće trpjeti ispoljavanje tvojih ispada samo zato što si nesiguran. Svakako neće ostaviti svoje zadatke i obveze samo zato što je tebi dosadno, svi prijatelji su otišli, a ti si se slučajno sjetio nje. Ona je prioritet, a ne tvoja opcija. Neće se pokoravati tvojim prohtjevima jer si ti u svojoj glavi zamislio da je tvoja riječ zadnja.

Neće dopustiti da neprestano iskorištavaš njenu dobrotu jer si na to navikao. Ona nije tu da je uzimaš zdravo za gotovo.

Ona želi biti tvoja suputnica. Ravnopravna partnerica, prijateljica, ljubavnica, djevojka, supruga.

suputnica,  Onom pravom neće smetati tvoje mane , happy couple caressing on street
Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Ona je tu da ti pruži potporu kada želiš ostvariti cilj, ona je tu da te motivira da ne odustaneš. Ona će saslušati tvoje probleme jer je svjesna da ćeš ti na kraju donijeti dobru odluku. Ona je svjesna da ti imaš svoj život, kao što i ona ima svoj.

Ona zna da ste različiti u mnogim interesima, hobijima ali da ste jedinstveni u onim vašim posebnim stvarima. U notama koje zajedno odsvirate melodijom vaših trenutaka. U zajedničkim koracima nakon što ste proživjeli i preživjeli tegobe, probleme i kušnje. Oboje ste snažni, ali ste zajedno nepobjedivi.

Neki baner