Pomrčina Sunca 10. lipnja

10. lipnja 2021. očekuje nas posebna verzija pomrčine – takozvana prstenasta pomrčina. Ovo je jedan od najopasnijih dana u lipnju, stoga pokušajte malo usporiti tempo života i postanite malo pažljiviji. Pripremite se na to da stvari možda neće ići po planu, kako se ne bi razočarali zbog neispunjenih snova.

Pomrčine Sunca su izuzetno opasne, ali 10. lipnja/juna 2021. očekuje nas posebna njena verzija – takozvana prstenasta pomrčina.

Sunce i Mjesec ovog će dana biti izvor negativne energije. Nećete moći zaobići taj utjecaj, ali možete spriječiti da vas ovo stanje preuzme. Pokušajte se riješiti ogorčenja i negativnih emocija, kao i pritužbi na život, to je u takvim danima neprihvatljivo.

Prva stvar koju vrijedi primijetiti da je ovo prstenasta vrsta pomrčine. S astrološkog gledišta, takva pomrčina obećava nevidljive probleme i povratak starih nevolja koje nisu konačno riješene.

Na ovaj dan, Mjesec i Sunce bit će u znaku Blizanaca. To znači da će područja života poput učenja, ljubavi, komunikacije i prijateljstva biti napadnuta.

Neki baner

Održavanje na površini bit će izuzetno teško, ali moguće.

Ne sklapajte tek tako nova poznanstva

Točnije, možete se upoznati s nekim, ali definitivno se ne biste trebali zbližavati s nepoznatim ljudima. Ovo je ispunjeno velikim previranjima.

Nova poznanstva mogu vas odvesti u neugodne avanture, dati vam pogrešne savjete ili vas jednostavno zaraziti sumnjom u sebe toksičnim frazama.

Štitite se od energetskih vampira

Ovo je njihov dan, jer ljudi neće biti opskrbljeni energijom.

Tražit će svoj plijen među ranjivim i slaboumnim ljudima. Pazite se manipulatora i svih koji u vama barem malo izazovu pojavu nesigurnosti.

Ovaj dan možemo nazvati danom “kante rakova”. Ako rakove stavite u kantu, nitko od njih neće izaći, jer jedni druge vuku na dno. Isto će se dogoditi i s ljudima.

Svatko će se željeti popeti do svog cilja, prianjajući uz onoga koji je viši. Na kraju, svi mogu izgubiti.

Pokušajte biti samostalni i samodostatni

Na ovaj dan nema niti jedne šanse za uspjeh za one koji će se nadati tuđoj pomoći. To će biti običan dan za one koji su slobodnjaci i rade sami.

Tijekom razdoblja prstenastih pomrčina, sve dobre stvari mogu se pretvoriti u neuspjeh.

Na primjer, možete odlučiti posjetiti roditelje, prijatelje, rodbinu, ali odlazak lako može postati izazovan.

Na vas mogu izbaciti svoju negativnost ili vam svojim riječima jednostavno pokvariti raspoloženje.

Budite oprezni sa svojim financijama

Položaj Mjeseca i Sunca neće utjecati na financijsku sferu, ali ovo je pomrčina pa nepredvidivost situacije može ići izvan opsega. Ako potrošite puno novca, možda ćete požaliti već sljedeći dan.

Također, tijekom pomrčine bit će mnogo prevaranata koji će pokušati unovčiti vaše želje i nepromišljenost. Ne žurite se u pitanjima vezanim uz novac.

10. lipanj/jun jedan je od najopasnijih dana u lipnju/junu, ali to ne znači da bi se trebao oglasiti alarm. Pokušajte malo usporiti tempo života i postanite malo pažljiviji.

Pripremite se na to da stvari možda neće ići po planu, kako se ne bi razočarali zbog neispunjenih snova.

Neki baner

atma

Neki baner