Pun Mjesec u Ovnu donosi nekima velike financijske promjene

Pun Mjesec u Ovnu događa će 29.9. i donosi vatreni period promjena. Svi znakovi će osjetiti njegov snažan utjecaj, no 5 znakova Zodijaka će osjetiti poseban utjecaj kada se radi o financijama.

Ulazimo u najvažnije i najsudbonosnije razdoblje u godini – od sljedećeg tjedna počinje se uključivati ​​energija Koridora pomrčine koji počinje 14. listopada, a završava 28. listopada. 29. rujna događa se snažan pun Mjesec u Ovnu, što sažima situacije koje su počele za vrijeme dva mlada Mjeseca u Ovnu 21. ožujka i 20. travnja. Stoga se sjetite što vam se dogodilo u proljeće – prethodna djela dobit će nekakav rezultat.

Na koje horoskopske znakove će puni Mjesec u Ovnu utjecati s financijske strane?

Ribe

Pun Mjesec je u vašem sektoru novca, što znači da ćete donositi važnu odluku o ulaganju velike svote novca.

Prvo, mogu vas obavijestiti o odluci u vezi vaše plaće, a drugo, kapital vam može doći.

Neki baner

Osim toga, i sami možete napraviti velika ulaganja, jer je Mars u vašem sektoru obiteljskog budžeta.

Vjerojatno ćete dobiti nasljedstvo, uzeti kredit ili kupiti nešto skupo.

Djevica

Pun Mjesec se javlja u vašem sektoru obiteljskog kapitala, što ukazuje na donošenje odluke o partnerovom novcu. Ili nekoj zajedničkoj imovini.

Možete se odlučiti za hipoteku, zajam ili dobiti nasljedstvo.

Također je moguće da ćete odlučiti o podjeli imovine. Ili će vam partner priopćiti odluku u vezi s njegovim osobnim novcem (primjerice, alimentacije).

Strijelac

Pun Mjesec je u sektoru vaše djece, ali Pluton, vladar punog Mjeseca, u vašoj kući je važan.

To znači da možete dobiti važne vijesti o svojoj plaći ili ćete zbrajati međurezultate o dobiti za vlastiti posao.

Možda čak na kraju odlučite napustiti projekt ili ga zatvoriti.

Rak

Pun Mjesec se događa u vašem sektoru karijere, što znači da ćete imati važnu situaciju na poslu.

Na primjer, možete biti obaviješteni o promaknuću, ili se vaš šef može promijeniti, ili možete sami odlučiti dati otkaz.

S tim u vezi, vjerojatno će se vaša plaća promijeniti. Venera u vašem sektoru novca u vrijeme punog Mjeseca dobit će aspekt trigona iz čvora budućeg Rahua, što znači da vas očekuju poboljšanja s financijske točke gledišta.

Lav

Pun Mjesec se događa u vašem sektoru napretka i popularnosti, a planet novca – Venera, u vašem znaku dobit će aspekt trigona iz čvora budućnosti.

To znači da bi vaša plaća mogla biti povećana ili ćete na dan punog Mjeseca dobiti radosni rezultat ili bonus vezan uz vaš posao.

Osim toga, drugi dispozitor punog Mjeseca, Pluton, stajat će u vašem radnom sektoru i činiti trigon s Jupiterom u sektoru karijere. Poboljšat će vam se odnos s menadžerom ili ćete postići važan cilj u svom poslu i stoga bit će dobra zarada.

atma

Neki baner
Neki baner