Raskošna ogledala i zidne dekoracije Via Decori za chic ugođaj doma

Uređenje doma često nam zadaje slatke muke, osobito kad dođemo do faze dodavanja i usklađivanja sitnih detalja koji će našem domu dati dozu elegancije i šarma. Važno je da nam naš životni prostor bude lijep za oko, ali i da odražava note našeg ukusa i karaktera. U tom segmentu, nema ljepšeg i boljeg odabira od zidnih dekora.

ogledala i zidni dekori

Odabrale smo nekoliko prijedloga koji će vašem domu dati sjaj glamura ali i pokazati određeni statement, osobito ako volite namještaj s dizajnerskim štihom. Novi brend dekorativnog namještaja ViaDecori.hr prepun je noviteta a mi vam donosimo ono što nam je najviše zapelo za oko! 😉

Ogledalo Cvijet

Ovo raskošno ogledalo jednostavno odiše elegancijom.

Ovo je krasan komad, ženstven I lepršav poput elegantne haljine! Može se kombinirati u kupaonici, hodniku ili u make up kutku nad nekim zgodnim stolićem.

Neki baner

Ogledalo Listići

Ovo prelijepo ogledalo stvoreno je za romantične duše. Odiše nekom ležernom elegancijom i ženstvenošću. Idealno za beauty kutak ili možda ulazni hodnik?

Jako chic! Kao iz Viktorijanskih dana.

Panel Gloty

Ako pak više volite nešto ekstravagantnije ili jednostavno drugačije, time zračite i želite da se to odražava i u vašem životnom prostoru, onda je Gloty idealno rješenje za vas!

Ovaj zgodni zidni dekor (panel) u obliku diskova nježan je i elegantan detalj u hodnicima, iznad kreveta, sofe ili u radnoj sobi i boravku. Minimalistički dizajn čini ga idealnim za kombiniranje, a jednako tako i za poklon za useljenje, rođendan, vjenčanje ili neku drugu prigodu.

Budite unikatni i istaknite svoju osobnost!

Panel Ogledalca

Poput paukove mreže, ova se ogledalca na panelu isprepliću u lijepu skulpturu koja će svaki zid ostaviti bez daha. Pomalo umjetnički, čine kompoziciju koja zamjenjuje I najskuplju umjetničku sliku!

Kreativni dojam nenadmašiv, lijepo kao detalj u vašem interijeru ili za poklon.

Odaberite sami što je prigoda, a brend ViaDecori će vas ubrzo iznenaditi osobnom gratis dostavom.

Divne novitete u svijetu dekora i dekorativnog namještaja donosi nam novi brend ViaDecori.hr. Upoznajte ih i istražite njihovu bogatu ponudu, te ih naravno zapratite putem Facebooka i Instagrama.

Neki baner