Recenzija: Puderi koje ćete obožavati!

Hmm, danas su nam na tapeti puderi, podloge, kreme u boji ili kako ih sve već zovemo!

Kao mlađa voljela sam težak mat puder, težak i po količini i po teksturi. Ali danas volim što prozračniji i da ga je količinski što manje.

Pa krenut’ ćemo s laganijim verzijama. Puderi koji bi mogli biti dnevne varijante za svaki dan.

Recenzija: Puderi koje ćete obožavati!

MAC Face&Body, Essence #insta perfect, Bourjois healthy mix serum.

Ta tri pudera se uvelike razlikuju po cijeni i teksturi. Ali sva tri imaju moć laganog do srednjeg prekrivanja. Djeluju dosta prirodno na koži, imaju onaj zdravi sjaj ako ih ne fiksirate s nekim puderom u kamenu ili prahu.

Recenzija: Puderi koje ćete obožavati!
Recenzija: Puderi koje ćete obožavati!

Ugodni su i lagani na koži. S obzirom na to da lagano prekrivaju potreban je uz njih korektor. Ako ste dobro izabrali nijansu stvarno će izgledati na licu kao druga koža.

Neki baner

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-u-1, MAC studio fix, Rimmel stay matt

Ovaj trojac pripada grupi srednje do jače pokrivnih pudera. Ali samo kada su hladniji dani, naime, masna koža i sunce nisu dobra kombinacija za ove pudere. Ustvari još nisam naišla na puder koji jače pokriva, a da izdrži vrućinu. Ovaj trojac bez korektora prikriva nedostatke na koži, dovoljno ga je prstom utapkati na mjesto gdje želimo nešto sakriti.

Recenzija: Puderi koje ćete obožavati!

Jako je bitno kod pudera i podloga izabrati nijansu koja je naj sličnija vašem tenu. Bitna je krema ispod pudera, tj. da ima zaštitni faktor čak i po zimi. “Alat” kojim nanosimo puder na lice također igra veliku ulogu u samom izgledu.

Ako nemate adekvatni kistić ili spužvicu (jaje) uvijek je dobro puder nanositi u tankom sloju prstima, lagano tapkajući puder po koži. Time dobivamo “natural look”.

Igrajte se i istražujte svijet šminke, i uživajte u otkrivanju novih i zabavnih stvari ili trikova.

Do sljedećeg vikenda, ljubi vas Pika


Preporuke najboljih MAC ruževa pročitajte ovdje!

Neki baner