Recenzija: Step by step koraci za njegu lica!

Pozdrav drage moje! Danas je na redu ono najbitnije, njega lica. Jer ako kožu lica ne njegujemo pravilno nastaju razni problemi, poput mitesera, prištića, začepljene i proširene pore… nažalost, nismo sve blagoslovljene s predivnom kožom cijeli život.

Proces pronalaska idealne rutine njege za jutro i večer traje godinama, neke nikada ni ne nađu neku idealnu rutinu da sve bude super s kožom lica. No, postoje neke smjernice i naravno more proizvoda koji su nekome odlični a nekome naprave kaos na licu. Izbor je veliki i zbunjujući na žalost.

recenzija - njega lica

Moja rutina za sada je vrlo jednostavna. Sastoji se od umivalice za lice, termalne vode, seruma i kreme. Za sada mi odgovara ta kombinacija, koristim tu rutinu nekih mjesec dana svako jutro i svaku večer i promjena na koži je vidljiva, na moju sreću.

☆CeraVe Foaming Cleanser-normalna do masna koža (bez mirisa)

Bila našminkana ili ne, obavezno s njom operem cijelo lice. Odlična je kod skidanja šminke, doslovno sve skine s lica. Samo namočim lice, nježno istrljam s CeraVe i detaljno isperem. Ne peku oči i ne ostaju ostaci maskare oko očiju. Sadrži 3 esencijalna ceramida za zaštitu prirodne barijere kože. Nježan u čišćenju, a jak u zaštiti.

recenzija - njega lica

☆Avene termalna voda

Koristim ju doslovno za sve. Prije šminke, prije seruma, kao fiksator za šminku ili kada jednostavno trebam osvježiti lice. Odlična stavka ovog proizvoda je i to što ima putno pakiranje pa je uvijek imam i u torbi.

Neki baner
recenzija - njega lica

☆The Ordinary-Retinol 0.5% in Squalane

Serum koristim i ujutro i navečer jer mi tako odgovara za kožu. Ne masti kožu ispod šminke. Serum ne sadrži vodu, ali sadrži 0,5% čistog retinola koji može popraviti sitne linije na licu, oštećenja od sunca i malo prikriti godine. Koristim ga nakon čišćenja lica i nakon Avene termalne vode.

recenzija - njega lica

☆The Ordinary-Natural Moisturizing Factors + HA

Ovu kremu koristim i kao dnevnu i kao noćnu njegu. Nije teška i ugodna je na licu. Nema miris, bar ga ja ne osjetim. Sadrži 11 aminokiselina, fosfolipida, alfa/beta/gama masne kiseline, trigliceride, sterole i estere sterola, glicerin, prekursore ceramida, ureu, saharide, natrijev PCA i hijaluronsku kiselinu.

☆Clinique Superdefense SPF 40

Super otkriće za ljetnu dnevnu varijantu radi visokog SPF-a, a nema onu težinu na licu. Gelasta je i super se upija. Bitno je uvijek kod krema sa SPF-om da ih navečer dobro skinete s lica.

recenzija - njega lica

Bitno je da proučite koje proizvode smijete koristiti zajedno, a koje nikako ne. Pitajte, informirajte se, učite. O sebi za sebe. Njegujte unutarnju ljepotu i dobrotu, pa će biti lakše njegovati i izvana. Do čitanja😊

Vaša Pika

Neki baner