Recenzija: U svijetu raskošnih, bogatih mirisa

Najveći problem je dočarati mirise. Koliko god ih mi opisivali, svatko ima svoju percepciju i doživljaj nekog parfema. Pa eto, ovo su moji doživljaji. Uzmite u obzir da ne dijelim parfeme na muške i ženske, nego na to da li mi sami miris odgovara ili ne. Tako da i muž i ja podjednako koristimo parfeme onog drugog i baš nas briga. Pokušajte i vi, zabavno je i mirisno.❤

Thierry Mugler – Alien

Njegove parfeme jednostavno volite ili ne podnosite. A ja ovaj obožavam. Više ga volim nositi po zimi jer je dosta težak i treba ga vrlo malo, a traje cijeli dan. Gornja nota je Jasmin, srednja je drvena nota i bazna nota je Amber. Nekoga podsjeća na Aliena, a nekoga uopće ne.

Recenzija: U svijetu raskošnih, bogatih mirisa

Cijena: 515,00 kn za 30ml na notino.hr (trenutno imaju popuste na parfeme)

Michael Kors – Sexy Amber

Ovaj parfem je moja ljubav. Također ga nosim u hladnijim danima jer je na vrućinama dosta jak. Miriše svježe, primamljivo i tajnovito. Tako meni djeluje taj miris. Gornja nota je Amber, srednja je Sandalovina, a bazna nota su bijeli cvjetovi (Jasmin, Gardenija, Tuberoza). Meni se najviše osjeti Jasmin i drveni tonovi.

Recenzija: U svijetu raskošnih, bogatih mirisa

Cijena: 679,00 kn za 50ml douglas.hr

Neki baner

Elizabeth Arden – White Tea

Evo jedan koji može cijelu godinu. Totalno osvježenje na koži. I kada mislite da je ispario i da se više ne osjeti, bez brige. Svi oko vas ga osjete osim vas.

Profinjen miris za cijelu godinu. Miriše svježe, profinjeno, elegantno, čisto. To su riječi koje su mi pale na pamet kada sam ga prvi puta pomirisala. Gornje note su morske i citrusne, srednje su Bijeli čaj i Bijeli Iris, a bazne note su Amber, Tonka sjeme, Egzotično drveće.

Recenzija: U svijetu raskošnih, bogatih mirisa

Još malo za kraj.. Svi imamo neki najdraži kojem se uvijek vraćamo. Ali poigrajte se nekada s mirisima, da poznato je udobno i sigurno.

Ali nekada neki novi miris može izokrenuti cijeli dan. I ne zaboravite da svi drugačije doživljavamo mirise i svaka koža razvije svoj miris u kombinaciji s parfemom. Želim vam svima mirisan vikend.

Neki baner