Recept za sretan brak? Psiholog Ivanov tvrdi da postoji!

Poznati psiholog savjetuje kako očuvati dobro zdravlje vašeg braka i što više ga sačuvati od trzavica i problema.

Čuveni psiholog Ivanov osmislio je dobitnu formulu koja obećava da će bračna sreća trajati zauvijek. Nakon godina rada s bračnim parovima, osmislio je metodu 2/2/2 koja za cilj ima održati strast u vezi.

“Želite tijekom cijelog braka zadržati romantiku kao na početku veze? Odgovor je zaista jednostavan, idite redovno na sastanke sa svojim partnerom.”

On napominje da je za partnere vrlo važno redovito odvajanje vremena samo za njih dvoje. “Provedite vrijeme u nekom romantičnom ambijentu, van kuće, podalje od djece i obaveza. Ovo će održati strast između vas. Veoma je važno bar na nekoliko sati zaboraviti na poteškoće i brige, potpuno se fokusirajući jedno na drugo.”

Sve se svodi na jedan jednostavan broj 2 ili pravilo 2/2/2:

  • Provedite jednu večer svake dvije nedjelje zajedno i izađite na sastanak.
  • Svaka 2 mjeseca priuštite si samo za vas dvoje vikend putovanje. To ne mora biti ništa skupo ni luksuzno, samo mali bijeg od rutine.
  • Svake dvije godine, razdvojite se na tjedan dana. Ovo će dodatno pojačati strast i učiniti da shvatite zašto volite živjeti sa svojim parterom.

“Brak ne znači da je kraj zabavi”, kaže psiholog. “Izlasci, romantične večere, odlazak u kino, to ne smije nestati kada izgovorite ono ‘DA’.”

Neki baner

Ponekad je partnerima potrebna potvrda da su oboje sretni i da su njihovi osjećaji jači nego prije. Čak i ako imate izazove, izdvojite vrijeme za vas dvoje. Podsjetite se zašto ste zajedno. Ljubav je glavni pokretač.

Svakako da pravilo 2/2/2 nije lijek za sve bračne probleme, ali ako želite da vaša veza bude zdrava, zašto ne biste isprobali ovu metodu?

stil

Neki baner