Revizija ljubavi za neke znakove u 2024. godini? O da!

U 2024. svijet nastavlja osjećati utjecaj karmičkih čvorova koji se protežu duž osi Vaga – Ovan, koja je odgovorna za odnose i ljubav. Veliki broj razvoda i vjenčanja, kao i globalna revizija same vrijednosti ljubavi – to je ono što nas sve čeka.

Stvar je u tome da čvor prošlosti Ketu, koji se nalazi u Vagi sve do siječnja 2025., poziva da kvalitetni odnosi budu vaš temelj, koji bi vam trebao pomoći da se realizirate.

Kada ulazite u vezu ili analizirate interakcije s partnerom, važno je zapamtiti da ta osoba prenosi vaš stav prema sebi. Osim toga, čak i negativne scenarije u vašoj vezi podsvjesno doživljavate kao prihvatljive pa je prije nego što napustite osobu ili tražite novog partnera, važno postaviti sebi pitanje – što je za mene u redu i što zapravo želim od ljubavne zajednice?

U 2024. godini očekuje nas i prelazak Jupitera, planeta darova i pomoći iz Svemira, u znak Blizanaca. Tijekom ljeta možete upoznati ljubav koja vam je karmički suđena.

Koji horoskopski znakovi će doživjeti promjene u vezi 2024.?

Ovan

Čvor budućnosti kreće se kroz vaš znak, dajući vam fenomenalnu priliku za uzlet. No, klupko prošlosti tjera vas da procijenite u kojoj je mjeri vaša postojeća zajednica vaše “mjesto moći” i nešto na što se možete osloniti.

Neki baner

Stoga će vaš brak ili dugogodišnja ljubavna veza biti na ozbiljnoj kušnji – od 25. ožujka do 8. travnja, a zatim od 18. rujna do 17. listopada. Na te datume ili ćete prekinuti odnos ili ćete legitimizirati svoju zajednicu.

Ovo je sjajno vrijeme za izlaske za samce Ovnove – Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja i učenja, gdje dolazi u konjunkciju s Venerom u lipnju 2024. Tada možete sresti ljubav poslanu s neba.

Vaga

Tijekom cijele 2024. godine bit ćete u analizi odnosa, a vaši zaključci mogu značajno utjecati na vaš razvoj i samopoštovanje. Čvor prošlosti je u vašem znaku, što znači da ćete doživjeti globalnu transformaciju koju će pokrenuti vaš partner.

Ključni datum za testiranje veza bit će pun Mjesec u Vagi 23. ožujka, nakon čega slijedi pun Mjesec u Ovnu 17. listopada. Na ove datume možete doživjeti prekid ili se odlučiti na ozbiljan korak.

Slobodne Vage neka se pripreme za proljeće 2024. godine – od 17. do 20. travnja i 19. do 20. svibnja možete upoznati ljubav svog života.

Blizanci

2024. godine planet sreće i vladar vašeg bračnog sektora, Jupiter, ulazi u vaš znak! To znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Usput, osoba se može pojaviti gotovo iznenada i u roku od godinu dana odlučit ćete legitimizirati svoju vezu s njom.

Ta osoba bi mogla biti starija od vas, vjerojatno stranac ili osoba koja često boravi u inozemstvu. Po zanimanju može biti pravnik, učitelj, predstavnik sfere diplomacije ili kulture.

Za oženjene Blizance rujan će biti važan, jer počinju pomrčine u vašim kardinalnim kućama horoskopa. Već 18. rujna dogodit će se pun Mjesec u sektoru statusa, što može donijeti prekid veze.

Također, možete očekivati da ćete dobiti novčanu naknadu.

Djevica

Svemir vas nastavlja poticati na transformaciju tako da naučite birati sebe i svoje prioritete. Zato će vas od 25. ožujka do 8. travnja pomrčine u sektoru krize i samopoštovanja natjerati da preispitate svoj odnos prema sebi. Kao i da promijenite svoje poglede na osobe koje odaberete.

Očigledno ćete uspjeti u svom unutarnjem radu, jer će planet ljubavi, Venera, stajati na čvoru budućnosti od 17. do 20. travnja i donijet će vam svijetlu romansu!

Usput, odnosi s ovom osobom mogu se razvijati fantastično brzo, što će vam do lipnja 2024. dati želju da to čak i javno obznanite.

Sve je u vezi Jupitera, koji vlada vašim sektorom obitelji i braka – on postaje najviša točka vaše natalne karte 26. svibnja, a spaja se s Marsom 14. i 15. kolovoza – vaš partner će poduzeti važan korak za razvoj vaše zajednice.

Pun Mjesec u Ribama, koji je odgovoran za vaš partnerski odnos, dogodit će se 18. rujna – na ovaj dan će se donijeti važna odluka (možda će vam biti ponuđen brak). Trudnoća je također moguća tijekom cijele godine.

Ribe

U 2024. godini Svemir počinje mijenjati vaš odnos s partnerom jer od 18. rujna pomrčine prelaze u vaš znak – vi se jako mijenjate, a samim time i vaš pogled na partnerstvo. Budite uvjereni, iznutra ćete osjetiti promjenu, kao da će vam sinuti kakav odnos trebate!

Neki baner

Ključni događaj dogodit će se u trenutku konjunkcije Merkura (planeta vašeg partnera) s čvorom budućnosti u Ovnu – 19. i 20. ožujka, zatim od 21. travnja do 1. svibnja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete svoju romansu najvjerojatnije u početku skrivati ​​ili će ona započeti dopisivanjem.

No do mladog Mjeseca u Djevici 3. rujna poželjet ćete ući u novi ciklus ljubavi. Za Ribe koje su u braku, u jesen 2024. počinje razdoblje bračnih testova. Saturn prolazi kroz vaš znak, tjerajući vas da na partnera gledate trezvenije i smirenije.

Stoga se na puni Mjesec 18. rujna možete odlučiti na prekid veze. A 30. rujna potpisati dokumente koji su vezani za to.

Strijelac

Jupiter, planet vaših veza, ulazi u vaš bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, tada možete upoznati osobu koja naizgled ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru. I možda se odlučite na prekid postojeće veze.

A ako ste slobodni, tada ćete u roku od 1,5 godine, počevši od 26. svibnja 2024., upoznati osobu koja vam je sudbina suđena.

Budite pažljivi na izljeve strasti 19. i 20. ožujka. A zatim od 21. travnja do 1. svibnja – to bi mogao biti isti partner.

Stvar je u tome da od rujna 2024. počinju pomrčine u sektoru vaše karijere i obitelji, što vam može radikalno promijeniti život. Čvor prošlosti preselit će se u sektor statusa. To će rezultirati ili promjenom karijere ili razvodom već u rujnu 2024. godine.

Ali odluku o zajedničkom životu s novim partnerom možete donijeti na pun Mjesec u Ribama 18. rujna.

Julija Lifanova

Neki baner