Rujan pred nama donosi nam velike preokrete i promjene

Rujan će biti mjesec velikih promjena i mukotrpnog rada na sebi za sve znakove Zodijaka. Evo što prvi jesenski mjesec donosi svim znakovima Zodijaka!

U prvoj polovici mjeseca strpljivo ćemo pratiti pravila i propise, trudit ćemo se da sve započeto privedemo kraju, dosta ćemo se baviti popravcima u u kući. Iznenadit će nas priljev novca kroz razne beneficije, a naučit ćemo i ponešto korisno kako o poslu, tako i nama osobno.

Trudit ćemo se opravdati povjerenje drugih, vrlo nam je stalo do mišljenja okoline i ugleda koji uživamo.

Ovo će posebno biti izraženo u narednom mjesecu kada ćemo se zdušno truditi da se istaknemo i ispravimo sve prošle greške koje “bacaju ljagu” na naše ime. Ovaj trud i rad na sebi će se isplatiti.

U drugoj polovici mjeseca mnogi znakovi će biti prinuđeni da taktiziraju i pregovaraju na poslu, što će rezultirati boljim pozicijama, unosnim transakcijama i poboljšanim međuljudskim odnosima. Oformit će se mnoge nove veze, bivši protivnici postat će strateški saveznici.

Neki baner

Disbalans i životne prekretnice

Istovremeno, od 15. do 21. rujna mnogi znakovi će se naći na raskrsnici, u disbalansu između želje za jačanjem materijalnog stanja i nespremnosti da ulože trud kako bi im se ta želja i ostvarila.

Poslije 21. rujna dolazi period harmonije i apsolutnog sklada, kako s drugima, tako i sa samim sobom.

Ipak, postoji velika mogućnost i da tajne želje i strasti isplivaju na površinu i poremete ovu harmoniju, mada većina znakova neće se usuditi da te želje sprovede.

Sredinom rujna/septembra mnogi neće samo detaljno očistiti svoj dom, već će ga i ukrasiti nekim zanimljivim dizajnerskim “spravicama”.

Krajem mjeseca veliku pažnju ćemo posvetiti društvenom aspektu, pokušat ćemo proširiti krug prijatelja i obnoviti veze.

Povoljni dani: od 1. do 6., od 8. do 12., od 14. do 20., od ​​22. do 28., 30.

Nepovoljni dani: 7., 13., 21., 29.

sensa.mondo

Neki baner