Školjka koju odaberete reflektira vaš karakter

Pogledajte ove tri školjke na gornjoj slici. Koja školjka vas je privukla? Koja od njih vam je najprivlačnija? Izbjegnite izbor prema najdražoj boji i odaberite onu koja vam je najinteresantnija u ovom trenutku. U nastavku je objašnjenje vašeg izbora.

Školjka koju odaberete reflektira vaš karakter

Školjka 1

Poleđina ove školjke je vrlo različita od onoga kakva je iznutra. Izvana je gruba sa šiljcima koji izbijaju iz nje kako bi zaštitili stvorenje koje je nekad bilo nastanjeno u ovoj školjci.

Nekada je bila bijela izvana ali sada je uglavnom smeđe – siva zbog naslaga stvorenih životom u moru. Teško je razaznati sa slike, ali unutrašnjost ove školjke je glatka, svijetlo smeđa s prekrasnom unutrašnjosti boje marelice.

Odabir ove školjke indicira da ste preživjeli oluje u životu i da ste sada mnogo jači i mudriji zbog tih iskustava. Ipak, nosite ožiljke ali to je nešto što ne mora biti stalno. Kao i naslage na školjci, oni se mogu isprati. Osjetljiva ste i nježna osoba i zaštita vam je bila važna nekad baš kao i sada.

Neki baner

Teško je biti okružen negativnim ljudima i morate ograničiti vrijeme provedeno s njima kako bi zaštitili svoju delikatnu prirodu. Naravno, reći ćete da je ponekad nemoguće potpuno se izolirati od onih koji su negativni – to može biti član vaše obitelji, netko na poslu ili čak klijent.

U tom slučaju važno je koristiti neku vrstu zaštitnog rituala kao što je zamišljanje samog sebe u čahuri bijele svjetlosti kako molite Boga da vas zaštiti. Također možete zamisliti ogledala oko sebe koje reflektiraju negativnost natrag ali ju pretvaraju u ljubav.

Morate zadržati svoju vlastitu energiju – ne da se osjećate iscrpljeni zbog onih koji se hrane vašom lijepom energijom. Osigurajte si dovoljno vremena sami sa sobom za ponovnu izgradnju svoje energije. Također, imali biste koristi od nekakvog energetskog iscjeljenja.

Školjka 2

Ova školjka je glađa izvana nego iznutra. Slika prikazuje brazde koje se šire od dna prema vrhu… skoro kao zrake sunca koje se presijavaju. Baš kao i ova školjka, vaše zrake uvelike obasjavaju one koji dođu u kontakt s vama.

Trebate biti oprezni da se ne istrošite i postanete ogorčeni i grubi zbog toga što previše dajete ljudima. Naučite povremeno kazati „NE“. To ne znači da da ćete prestati odašiljati prekrasne zrake svjetlosti ljudima, samo budite svjesni vaših vlastitih potreba i postavite si granice.

Vi ste također bitni i morate biti svjesni da je primanje jednako važno kao i davanje – ravnoteža je ključna. Ova školjka je savršeno simetrična i baš kao i školjka, vi volite da je sve u savršenom redu u vašem svijetu, jednostavno i uravnoteženo jer u protivnom imate tendenciju da patite od stresa ili brige.

Imali bi koristi od strukture, rutine, organizacije i izrade liste zadataka. Međutim, znajte da stvari ne moraju biti čitavo vrijeme savršene. Naučite se prepustiti stvarima u životu.

Težite perfekciji što dovodi do razočaranja kad osjećate da niste tome dorasli. Znajte da ste dovoljno dobri, bez obzira vjerujete li u to ili ne.

Možda bi trebali težiti izvrsnosti umjesto perfekcionizmu, budući da je izvrsnost lakše postići i neće vas dovesti do osjećaja da niste dovoljno dobri.

Školjka 3

Ova školjka je glatka na cijeloj svojoj površini sa prekrasnim točkastim uzorkom izvana. Školjka ima malu pukotinu koja se ne primijeti na prvu. Iznutra ima strukturu nalik na zube koja kao da upozorava – „dalje od mog doma“.

Ukoliko ste izabrali ovu školjku, to ukazuje da je vrijeme da napustite nešto što vam više ne koristi. Smatrate da vuk dlaku mijenja ali ćud ne, ali možda i nije tako. Možete se promijeniti ako se tome stvarno posvetite.

To je izbor koji samo vi možete napraviti – nitko ne može odabrati za vas. Čak i ako imate osjećaj da vam je život bacio felšanu loptu i da ste izvukli takve karte u životu, nemojte davati svoju moć nekome drugome. Kada dopustite drugima da zagospodare vašim životom, dajete im moć da kreiraju vaš život.

Umjesto toga preuzmite vlast i kreirajte život kakav želite. Možda se morate osloboditi nekih ograničenih vjerovanja temeljenih na iskustvima iz djetinjstva. Možda se morate osloboditi povrijeđenosti iz prošlosti i oprostiti kako bi mogli nastaviti dalje i zaista kreirati život kakav zaslužujete.

Možda trebate otvoreno kazati nešto ili ste otvoreno govorili ali umjesto da dolaze iz ljubavi, riječi su dolazile iz povrijeđenosti, ljutnje, tuge i frustracije. Dopustite svom srcu da vodi vaše riječi tako da one mogu dolaziti iz ljubavi.

Čak i s pukotinom, ova školjka je prekrasna. Pukotina ne prolazi kroz nju cijelu – samo se nalazi na površini. Stoga, vratite se biti svoje duše i odbacite što vam više ne služi na površinu.

Neki baner

Koju školjku ste vi izabrali?

Je li vas natjerala na razmišljanje i prikazuje li vjerno gdje se trenutno nalazite u životu?

Izvor: Atma

Neki baner