Snažne žene će radije ostati same, nego gubiti vrijeme s kretenima

Nećemo se prenemagati, veze mogu biti zanimljive i nevjerovatne. Međutim, često su i gubitak vremena. Možete li izbrojati sve veze u vašem životu koje nisu uspjele? Sigurna sam da su se mnoge od njih završile zbog kretena koji vas nije zvao ili vas je prestao poštovati.

Istina je: Vama to nije potrebno!

Ne trebate čekati nekoga da vas nazove ili da pitate nekog za poštovanje. Ne trebate osobu koja će vas lagati ili osobu koja želi da vas promijeni. Znam, on je zgodan i privlačan i znate da niko nije savršen ili bi mu možda trebale dati još jednu šansu. On će se promijeniti, kažete si. Ali stvarnost je: Vjerovatno neće! Svi imaju mane, ali varanje i laganje su izbori. Izbori svjesno napravljeni.Vama ne treba to.

Svako ima mane, ali varanje i laganje su izbori. Izbori koji su svjesno napravljeni. Vama to ne treba.

Iz mog iskustva, čini se kao da su većina slobodnih zgodnih mušaraca kreteni. Zato sam odlučila ne riskiraati i da ostati slobodna dok ne budem sigurna da sam pronašla sjajnog momka. I iskreno, uživam biti slobodna.

Super je raditi šta god poželiš svakog dana. Nitko me ne osuđuje kada provodim sate uređujući nokte ili ostajem kući tijekom vikenda samo da gledam filmove.

I druga stvar – Ne nedostaje mi muškarac u životu.

Shvatila sam da traženje pravog momka nije toliko važno kao što se ranije činilo. Sada znam da biti sama ne znači biti usamljena. Možete se osjećati usamljeno čak i kada ste u vezi.

Neki baner

Ništa me sada ne može zaustaviti. Nakon mnogo iskustva s kretenima, ni jedan muškarac me ne može napraviti budalom i navesti da idem tim putem opet. Znam da su svi zanimljivi na početku, ali to ne dokazuje da su dobri momci.

Zato posvećujem ovaj tekst svim djevojkama koje su imale kretena u svom životu. Vi to ne zaslužujete! Vi ste moćne, samostalne i nezavisne i možete raditi šta god želite u životu!

Ne treba vam muškarac da bi uspjele i putovale svijetom. Posebno ne neki kreten koji vas nervira.

Ne bojte se biti same. Ne treba vam veza da bi bile sretne. Sreća je mnogo više od toga! Čak i ako odlučite dući u vezu, budite pažljive. Vodite se mišlju da imate sve što vam je potrebno – sebe.

Snažne žene će radije ostati same
Photo by Thirdman on Pexels.com

Uživajte u životu same. Vrijeme prolazi brzo i ne želite ga trošiti uzalud, zar ne? Na kraju, želite biti sigurne da ste imale sve što ste željele, a ne da žalite što ste trošile svoje živce, energiju i vrijeme na nekoga tko jednostavno nije vrijedan.

Uvijek zapamtite, ako vi ne volite sebe, neće vas ni drugi voljeti. Budite snažne i vatrene, jer morate biti, da biste uspjele u današnjem svijetu. I ne trebate nikoga za to.

”Vi, kao i svako u ovom univerzumu, zaslužujete ljubav i privrženost.” – Buddha

Izvor: novipocetak

Neki baner