Soul Talk: Kako donosite odluke?

Kad doneseš odluku iz straha, strah te dočeka. Isto tako i kad izabereš odluku iz ljubavi, mora te dočekati ljubav.

Jer u suštini postoje samo ta dva osnovna smjera. Ljubav i strah. Ili nešto činimo iz ljubavi ili iz straha. Nema trećeg.

A ono što uneseš, to će te dočekati. Ne može biti drugačije, jer je to Univerzalni zakon. Energija čini svoje, slično privlači slično.

I dok se boriš s posljedicama, ponekad zaboraviš na uzrok. Ona vibracija na kojoj jesi, ta ti se vraća. Nema tu osude, dobrog ili lošeg. Samo frekvencija, energija, vibracija.
Dok se bojiš, na niskoj si vibraciji. I ona ti donosi još ljudi, okolnosti i događaja koji se poklapaju s njom.

Međutim, dobra vijest je što to možeš promijeniti. Bilo kada odlučiti podići svoju energiju na višu razinu. I u skladu s time, mijenjat će se svijet oko tebe.

Neki baner

Birajte mudro

Zato birajte mudro, birajte hrabro. Birajte iz pozicije intuicije, duše i Višeg Ja. Birajte donositi odluke koje bi donijela osoba koja voli i poštuje sebe, koja zna Tko je i koliko vrijedi. I koja ne pristaje na manje.

Birajte punim srcem, iz onog osjećaja kad jednostavno Znate da je to najbolja moguća odluka koju možete donijeti. I kad ne možete zamisliti da tako ne postupite. Birajte svjesno i ne dozvolite ničemu izvanjskom da vas osujeti.

Vjerujte sebi, svojoj Intuiciji jer vi najbolje znate što je za vas najbolje. Po osjećaju to znate i ne dajte nikome s vas razuvjeri.

Jer samo vi živite sami sa sobom 24 sata na dan, ostali su tek suputnici.

Nikad ne donosite odluke iz straha

Ne činite odluke iz bojazni, jer će vam ona biti za petama. Već donosite odluke s više razine, s Vjerom i nadom, iznad svega vjerujući svom unutrašnjem glasu. I ne opravdavajte se nikome. Samo koračajte dalje. Vođeni mudrošću pratite Taj osjećaj. Osluškujte nečujno i budite sami svoj najbolji vodič. Koji je vođen s Više razine. I onda nema straha.

Samo Vjera. Da se sve putem događa za vaše najveće dobro. I da će se sve posložiti najbolje za vas.

Jer hoće.

Iva Bradarić

Neki baner