Spremite svoju ljetnu beauty torbicu

Bez obzira na to planirate li ljeto provesti u nečijoj vikendici, u iznajmljenom apartmanu na moru ili u nekom ljetnom kampu sa sobom ćete svakako trebati ponijeti neke osnovne beauty stvarčice. Imajte na umu da ljeto služi za zabavu i stvaranje uspomena, pretjerano glamurozan look ostavite za neke druge prilike. Da ne bi pretjerali s proizvodima, a kako bi opet imali sve što bi vam moglo zatrebati, donosim vam mali vodič ljetnog beauty pakiranja.

Čistači za lice

Ljeti je važnije nego ikada voditi računa o tome da lice dobro očistite od svega što se na njemu nakupi tijekom dana i noći. Uljni čistač dobro će odstraniti sve ostatke make – upa i kreme sa SPF – om. Nakon toga svakako operite lice pjenom ili gelom za umivanje kako biste bili sigurni da ste svoje lice doveli u stanje savršene čistoće.

Balzam za usne sa SPF – om

Usne se često zaboravljaju, a njih je posebno potrebno zaštititi jer je koža usana puna tanja i osjetljivija od ostatka lica. Ako vam usne izgore od sunca to nije nimalo ugodan osjećaj. Zato se naoružajte balzamom sa zaštitnim faktorom.

Gumice za kosu

Pobrinite se da u svojoj kozmetičkoj torbici imate barem nekoliko komada gumica jer gumice za kosu nekad su stvarno spas. Izbjegavajte prečvrste gumi za kosu od grubih materijala kako ne bi dodatno oštetili kosu.

Regenerator koji se ne ispire

Regenerator koji se ne ispire može biti od velike pomoći jer će ostati na kosi I tako ju zaštiti od sunca, vjetra i drugih neprijatelja lijepe kose. Nanesite ga na vrhove nakon kupanja, pa ćete kosu lakše raščešljati.

Neki baner
Spremite svoju ljetnu beauty torbicu

Foto: Canva

Suhi šampon

Ljeti možda ponekad ne stignete oprati kosu uvijek kada bi trebali. Zato koristite suhi šampon. Posprejajte po tjemenu i pustite da djeluje nekoliko minuta kako bi upio masnoću i znoj.

Zaštita od sunca

Nije dovoljno zaštitu od sunca nanijeti samo ujutro već svakih nekoliko sati tijekom dana, a pogotovo nakon kupanja ili, ako se pojačano znojite.

Neki baner