Stelijum Riba – i planetarno događanje nakon 150 godina

Slušajte unutrašnji glas, povežite se sa svojim srcem. O tome ovisi kakvu ćete realnost stvoriti. Stelijum Riba 2022. je tu da nas uroni u more osjećaja i pojača naše fantazije.

Sezona Riba koja je počela 18. veljače i trajat će sve do 20. ožujka donosi nam emocionalnosti, empatiju i puno eterične energije. Ove godine ove teme Riba bit će dodatno pojačane, jer će mnogi važni planeti biti u ovom vodenom znaku tijekom ožujka pa čak i travnju.

Kada se grupa od tri ili više planeta nalazi u istom horoskopskom znaku u isto vrijeme, to je u astrologiji poznato kao “Stelijum”, a stelijum Riba 2022. je tu da nas uroni u naše osjećaje i pojača naše fantazije.

Ribe su promjenjivi vodeni znak Zodijaka, a njihova energija je sanjiva, intuitivna i maštovita. Zahvaljujući svom vodenom elementarnom utjecaju, Ribe su duboko povezane s našim emocijama, a njene vibracije usmjerene su na osjećaje koji nas potiču da se dublje i bolje upoznamo sa sobom.

Ribama vlada mistični planet Neptun u modernoj astrologiji i sretni planet Jupiter u tradicionalnoj astrologiji. Kada imamo stelijum planeta u Ribama, kao što ćemo imati tijekom ožujka i travnja 2022. godine – to može pojačati našu emotivnu stranu, jer su Ribe jedan od najosjetljivijih znakova Zodijaka.

Neki baner

Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Mars bit će u stelijumu u Ribama 2022. godine u različitim točkama, kao i Jupiter i Neptun. Očekujte da ćete provesti neko ozbiljno vrijeme plivajući kroz mora ovog znaka orijentiranog na osjećaje.

Stelijum u ožujku

Stelijumi su uvijek posebni! Moderni vladar Riba, iluzorni planet Neptun, bit će u Ribama većinom 2022. godine, a njen tradicionalni vladar, sretni planet Jupiter, će također ovdje provesti veći dio godine. Ova dva planeta nisu se spojila u Ribama više od 150 godina, zato će sada zavladati specifična energija.

Sunce je ušlo u Ribe 18. veljače, pridruživši se Jupiteru i Neptunu u osjetljivom znaku Ribe. Ovo je započelo sezonu Riba u 2022. godini, tijekom koje solarni reflektori osvjetljavaju pitanja duhovnosti, sentimentalnosti i naših intuitivnih čula tijekom čitavog ožujka.

Dok je početak sezone Riba sredinom veljače pojačao naše emocije, prava sezona Riba počinje u ožujku, pod zrakama mladog Mjeseca u Ribama od 02. ožujka. Ova lunacija je u skladu s Jupiterom i pruža nam odličnu priliku da se povežemo s našim unutrašnjim ja i manifestiramo najvoljenije želje.

5. ožujka, dva dana nakon mladog Mjeseca, Sunce se povezalo s Jupiterom u Ribama po prvi put od 2010. godine, donoseći ogromne mogućnosti za kreativni rast i razvoj.

Nekoliko dana kasnije, 09. ožujka, planet Merkur će također ući u Ribe – čineći ovo planetarno gomilanje u Ribama zvaničnim stelijumom. Kada je Merkur u Ribama, mi mislimo srcem i dopuštamo našim osjećajima da govore.

Travanj – Magičan stelijum u Ribama

20. ožujka, Sunce će napustiti Ribe i započeti sezonu Ovna, a zatim i Merkur izlazi iz Riba tjedan dana kasnije, 27. ožujka. Zvjezdana pauza neće dugo trajati, pošto romantični planet Venera ulazi u Ribe 05. travnja/aprila.

Tijekom ovog perioda, naši izrazi ljubavi i naklonosti poprimaju posebno osjetljivu i suosjećajnu atmosferu, a svi horoskopski znakovi će biti skloni da se osjećaju kao beznadni romantičari. Kako bismo doprinijeli magiji, Venera je “uzvišena” kada je u Ribama, što znači da će ovaj period biti lijep, ugodan, pun romantičnih iskri.

12. travnja očekuje nas svjetlucavi zenit stelijuma Riba, koji je moćan aspekt konjunkcije između Jupitera i Neptuna – dva kozmička vladara Riba. Ovaj spoj planeta u Ribama nije se dogodio od 1856. i neće se ponoviti sve do 2188. godine, što ga čini astrološkim događajem koji se događa jednom u životu i pojačava fantastičnu energiju ovog perioda.

S Venerinim ljubaznim prisustvom, ovo je prelijepo vrijeme za prihvaćanje novih početaka u ljubavi, kreativnoj umjetnosti i emotivnim odnosima.

14. travnja, planet orijentiran na akciju, Mars, se pridružuje Veneri, Jupiteru i Neptunu u Ribama, čineći utjecaj ovog stelijuma još moćnijim. S Marsom u Ribama, skloni smo jednostavno vidjeti kuda nas vodi plima, a ne da poduzimamo konačnu akciju, a naši osjećaji mogu imati veliki utjecaj na način na koji jurimo svoje ciljeve.

Vrijeme novih romansi i vibracije mašte

Ova grupa planeta će zajedno ploviti znakom Riba do kraja mjeseca, zato se oslonite na svoju intuitivnu stranu, zagrlite svoje snove i pustite svoje osjećaje da slobodno teku.

Priljev planetarne energije Riba koja dominira astrologijom tijekom ožujka i travnja utjecat će na sve znakove Zodijaka, tako da je odlično vrijeme da se povežete sa svojim unutrašnjim sanjarom i prihvatite neke horoskopske osobine Riba.

Kada smo potopljeni u morima ovog vodenog znaka, vjerojatno ćemo osjećati svoje emocije na snažniji način. Umjesto da ih potiskujete, pronađite način da se povežete s njima i prihvatite ih bez osuđivanja.

Ova vibracija također osvjetljava našu maštu i nudi sanjive ideje, kreativnost i inspiraciju, tako da maksimalno iskoristite kreativni potencijal Stelijuma Riba i usmjerite svoje emocije u nešto lijepo i simbolično.

Slušajte unutrašnji glas, povežite se sa svojim mislima i srcem. O njima ovisi kakvu ćete stvarnost stvoriti. Pošto je stelijum Riba obojen emocijama i romantikom – pokušajte misliti pozitivno usprkos teškoćama i iskoristite neke posebne prilike koje se iznenada pojave na životnom putu.

Neki baner

sensa.mondo

Neki baner