Što vam donosi retrogradni Saturn u Vodenjaku?

Retrogradni Saturn može imati potpuno različit utjecaj na svaki znak Zodijaka; kod nekih će izazvati napetost, potrebu za kontrolom, apatičnost… S druge strane, imat će i svoje pozitivne strane – organizacijske sposobnosti, fokusiranost, ustrajnost, mudrost, duhovnost… Saznajte kako će retrogradni Saturn u Vodenjaku utjecati na vaš znak!

Što svakom znaku donosi retrogradni Saturn u Vodenjaku (do 23.10.2022.) 

Ovan

Predstavnici ovog znaka će trenirati strpljenje i izdržljivost. Važno je da se više posvete partneru. Pogledajte što vam u ovom odnosu ne odgovara, što treba promijeniti.

Ako nemate partnera, razmislite o tome što očekujete od osobe s kojom želite započeti vezu.

Sredite svoje želje kako bi se sredio i aspekt ljubavi.

Bik

Ovaj znak se može osjećati neugodno zbog financijskih kašnjenja, ali morate naučiti prihvatiti situaciju.

Neki baner

U ovom slučaju se oslobađa vrijeme za razmišljanje, analizu, zaustavljanje i pitanje: “Trebam li ovo napraviti?”; “Odgovara li ovo mojoj svrsi?”.

Postavljajte sebi ova pitanja što češće možete, dok ne osjetite da ste na putu vaše vlastite sudbine.

Blizanci

Moguće su poteškoće u komunikaciji. Pokušajte se osloboditi nezdravih navika. Da biste vratili harmoniju, morate formirati drugačiji način prehrane. Jedite što više svježeg voća i povrća.

Pošto je znak Blizanaca povezan s komunikacijom, u ovom periodu povoljno je raditi na retoričkim sposobnostima.

Rak

Tijekom retrogradnog Saturna, oko sebe ćete imati prelijepu kozmičku energiju, koja može pomoći u osobnoj transformaciji. Dobro je vrijeme da odvojite nekoliko trenutaka za razmišljanje, posebno kada je u pitanju ispitivanje vaših osobnih uvjerenja i obrazaca ponašanja.

Možda ćete se osjećati kao da trčite u krug ili da ste opsjednuti u određenim točkama ove retrogradnosti, ali to je samo zato da univerzum može ukazati gdje treba doći do promjene.

Nemojte se plašiti ispustiti ljude ili situacije koje vam više ne služe, to će vam samo pomoći da se na kraju osjećate bolje.

Lav

Ova retrogradna faza bi se mogla osjećati kao test za vaše odnose, ali pokušajte ne klonuti duhom, hrabri Lavovi. Moguć je konflikt s romantičnim partnerom, a vaše razlike mogu biti očiglednije nego ikada ranije.

Važno je naučiti kako da nadvladate svaki sukob koji se pojavi kada su u pitanju stvari srca.

Ako na kraju dana ne možete pronaći način da se slažete, možda je vrijeme da krenete dalje.

Djevica

Slušajte svoje tijelo i obratite pažnju na svoje zdravlje tijekom ove retrogradne faze. Vaša želja da pomognete drugima mogla bi postati neodoljiva, a univerzum bi vas mogao staviti na ‘pauzu’ ako ne odvojite neke mirne trenutke za sebe.

Bilo da se radi o nekoliko minuta samoće tijekom radnog dana ili cijele noći, nemojte se osjećati loše zbog toga što date prioritet vlastitim potrebama.

Zapamtite da nikome niste dobri ako niste dobri prema sebi.

Vaga

Vaša kreativnost bi mogla biti pogođena tijekom ove retrogradne faze. Važno je da imate umjetnički interes ili hobi, ali se možda nećete uvijek osjećati super motiviranim da se bavite njime.

Bit će važno da se dodatno potrudite da rasporedite vrijeme za zabavu. Možda imate ideje za projekte u glavi, ali ako ne poduzmete prve korake da ih pokrenete, možda se nikada neće dogoditi.

Neki baner

Dodajte disciplinu svojoj kreativnoj umjetnosti tijekom ovog vremena, tako da ne odustanete od njih u potpunosti.

Škorpion

Saturn će se baviti vašim domom i obiteljskim odnosima. Dakle, možda ćete se suočiti s problemima u ovim područjima. Ako ste odlagali popravke u kući, možda ćete otkriti da ste prisiljeni da se nosite s njima dok se Saturn kreće unazad u kozmosu.

U međuvremenu, potisnuti problemi s članom obitelji također bi mogli isplivati na površinu.

Da biste izbjegli bilo kakve pretjerano dramatične događaje, pratite stanje svog doma i uređaja i potražite načine da oslobodite svake traume s kojom ste se suočili.

Strijelac

Znamo da volite biti društveni, ali pokušajte se ne miješati u bilo kakvu dramu ili tračeve tijekom ove retrogradnosti. Ako ne pazite što govorite, ova retrogradnost bi mogla postati lekcija o tome kako riječi mogu nanijeti štetu.

Imajte na umu da stvari koje govorite utječu na to kako se gleda na vas i na one o kojima govorite.

Ostanite povezani sa svojim optimizmom, ljubaznošću i pozitivnošću – i trebali bi proći ovaj period bez incidenata!

Jarac

Obično ste prilično odgovorni s novcem, ali bilo bi mudro da dodatno pazite na svoje financije tijekom ove retrogradne faze. Izbjegavajte nesmotreno trošenje novca, jer moguće je da ćete naići na neočekivane troškove u ovom periodu.

Možda ćete željeti ponovo procijeniti svoje investicije i osobne troškove. Pregledajte svoje mjesečne troškove i potražite i druge načine na koje možete uštedjeti novac.

Ako za to vrijeme trebate dobiti povišicu, ona može biti odložena dok se retrogradno stanje ne povuče, ali budite sigurni da tražite koliko vrijedite kada dođe vrijeme!

Vodenjak

Ovo će biti vrlo izazovno vrijeme za vas. Možda ćete se suočiti s nekim lekcijama, ali sve dok ste voljni učiti iz njih, trebali bi biti dobro na duge staze.

Odvojite malo vremena da ponovo procijenite svoje prioritete i razmislite o tome gdje želite da se vaš život usmjeri.

Ako ste izbjegavali posao koji ide u ostvarivanje ciljeva, bilo bi mudro da iskoristite ovo vrijeme da ih pokrenete kako biste mogli živjeti svoj najbolji život u budućnosti!

Ribe

Možda ćete biti u iskušenju da pobjegnete od svojih obaveza tijekom ove retrogradnosti, ali vam to dugoročno neće koristiti. Saturn će se angažirati u području vaše karte koja upravlja podsviješću.

Stvari bi se zaista mogle početi raspadati ako zanemarite svoje obaveze, tako da će biti izuzetno važno da se dobro snađete.

S druge strane, također ćete morati sebi dati dovoljno prostora za smirenje. Razgovarajte s bliskom osobom kada vam zatreba utjeha.

sensa.mondo

Neki baner