Stvari koje ubijaju žensku energiju

Pazite svoju žensku energiju i punite je. Ne pokušavajte pobjeći od toga što je priroda uložila u vas.

Glavno kod žene, to što je čini jakom i privlačnom, je njena energija!

Ali postoji 10 stvari koje je ubijaju. Ne dozvolite da ubijete svoju ženstvenost i energiju, jer o tome ovisi vaša sreća.

Što ubija žensku snagu i energiju?

Prevelika komunikacija s vanjskim svijetom

Žena treba komunicirati s onima koji je vole. Muškarac treba komunicirati s onima koji ga ne vole, tako se razvija, nadilazi teškoće.

Jedna od najvećih grešaka žene je što se bave time što ne vole. To ženi oduzima veliku količinu energije.

Neki baner
Nedostatak njege tijela i vježbanja

Žena povećava energiju kada vodi računa o svom zdravlju i ljepoti. Zapuštena i bolesna žena je slaba, kako fizički tako i energetski.

Nedostatak emocija

Mnoge žene vjeruju da je neophodno pokazati samo pozitivne emocije, da treba misliti pozitivno, uvijek da se osmjehuju i budu dobro raspoložene. Međutim, negativne emocije, suze i bijes, žena mora pokazati, ne svima odreda, već onome kome vjeruje, svojoj bliskoj osobi.

Pored nje uvijek treba biti osoba pred kojom se ne treba pretvarati i  ispred koje može pokazati bilo kakve emocije. Emocionalna izolacija oduzima žensku energiju.

Nedostatak hobija

Žena dobiva ogromnu količinu energije i pozitivnih emocija od toga, što ona voli raditi. Ona obavezno treba imati hobi i taj hobi treba podržavati. Žena se treba ostvariti u tome što joj se sviđa.

Nedostatak stvaralaštva

Ako žena ništa ne stvara, njena energija stagnira. Sve što žena radi rukama – je stvaralaštvo, bilo to čišćenje, kuhanje, vrtlarstvo ili stvaranje interijera. Stvarajući nešto lijepo, žena sama postaje lijepa. Ako žena u slobodno vrijeme cijeli dan ništa ne radi, uskoro će degradirati i izgubiti svu svoju energiju.

Želja da rukovodi

Žena treba inspirirati, a ne rješavati probleme.

Muške dužnosti

U početku, žena koja obavlja muške poslove može izgledati nekome seksi, neobična i privlačna, ali tijekom vremena, ona dobiva više muške energije. Ako to volite, sve ok.

Suparništvo

Ženska energija se uništava pri prisutnosti suparništva ili takmičenja s drugom ženom. Kod žene ne bi trebala postojati želja da se bori za nešto, da dokazuje da je ona bolja, ljepša i inteligentnija.

Ona je od postanka najbolja.

Odsutnost prijateljica

Ženi je neophodna komunikacija s drugim ženama, to je još jedan snažan izvor energije.

Nedostatak osobnog vremena

Žena mora imati vrijeme za sebe, za svoje osobne stvari. Pazite svoju žensku energiju i punite je. Ne pokušavajte pobjeći od toga što je priroda uložila u vas.

uspesnazena.com

Neki baner