Tko ste bili u prošlom životu? Saznajte u ovom zabavnom testu!

Datum rođenja puno je više od datuma kada slavimo naš rođendan. To je dan koji u velikoj mjeri određuje našu budućnost. Predstavljamo vam zanimljivo tumačenje datuma našeg rođenja. Provjerite sami što ste možda bili u prošlom životu prema vašem datumu rođenja.

Od 14. do 28. srpnja, od 23. do 27. rujna, od 3. do 17. listopada

Vi ste u prošlom životu bili duhovni učitelj s velikim srcem

Oduševljavali ste ljude svojim šarmom i inteligencijom. Imali ste veliki utjecaj na sve.

Uvijek ste bili na strani slabijih. Bili ste pravi vođa i učitelj ljudima, gotovo mesija. Slijedili su vas posvuda. Danas ne volite osamljenost i pomažete ljudima u potrebi. Niste baš društvena osoba, u trenucima ste čak ekscentrični.

U ovom životu znate vrlo dobro što želite i kako to postići. U ljubavi djelujete iz vašeg uma i logike, a ne iz vašeg srca.

Neki baner

Od 22. do 31. siječnja, od 8. do 22. rujna

Vi ste u prošlom životu bili putujući umjetnik

Bili ste osoba s vrlo divljom maštom, imali ste talent da zabavljate ljude. Bili ste uvijek središte pozornosti. Imali ste mnogo ljubavnika.

U ovom životu ste osjetljivi, ali ne pokazujete lako svoje osjećaje. I dalje vas  privlače avanture, ali sada ste vezani za jedno mjesto i jednu osobu. U ovom životu imate oštar i prodoran um i nema problema koji ne možete riješiti.

Od 29. srpnja do 11. kolovoza, od 30. listopada do 7. studenoga

Vi ste u prošlom životu bili istaknuti branitelj pravde

Vaša je moć bila taktičnost i hladnoća. Dobro ste planirali i mudro ste odabirali svoje ciljeve. Osim toga, bili ste dobar govornik i pisac.

U ovom životu ste vrlo iskrena i izravna osoba i prezirite bilo kakav oblik nasilja. Volite humanitarne aktivnosti i pomažete bolesnicima i slabima.

Međutim, često vam nedostaje povjerenje i ponekad podcjenjujete svoje sposobnosti. Vrlo ste osjetljiva osoba u ljubavi, cijelim svojim bićem se posvećujete ljubavi.

Od 8. do 21. siječnja, od 1. do 11. veljače

Vi ste u prošlom životu bili milostivi bandit

Rođeni ste u siromašnoj obitelji i zbog toga ste rano shvatili da je svijet podijeljen na bogate i siromašne. Vaš moto iz prošlosti – “Uzmi od bogatih i daj siromašnima”.

I danas ste idealist, ali oprezniji nego prije. Prvo ćete dva puta razmisliti, a tek onda reagirati. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. U ljubavi ste previše zahtjevni i sanjate o tome da je doživite tijelom i dušom.

Od 1. do 10. ožujka, od 27. studenog do 18. prosinca

Vi ste u prošlom životu bili car

Imali ste ponosnu i ambicioznu osobnost i veliku inteligenciju. Uspjeli ste se uspeti čak i na kraljevsko prijestolje, postali ste vladar velikog carstva. Vladali ste sa strogošću i disciplinom.

U ovom životu ne volite da vam zapovijedaju i da vas drugi vode.  Volite svoju slobodu i svim silama ju pokušavate zadržati. Veliki ste individualist i odbacujete sve kolektivno. U ljubavi ste također sebični i sve vaše ljubavne veze su kratkotrajne.

Od 12. do 29. veljače, od 20. do 31. kolovoza

Vi ste u prošlom životu bili omiljeni kralj i vladar

Nikada niste voljeli nasilje. Sve što ste činili bilo je taktično i nježno i uspjeli ste osvojiti mnoga srca.

Međutim, vrlo često ste imali problema zbog ljubomore vaših protivnika.

Danas ste vrlo osjetljiva osoba i ljutite se kada se netko miješa u vaše osobne stvari. Bojite se usamljenosti i izoliranosti. Prema voljenoj osobi ste nepovjerljivi i vrlo teški. Ne pokazujete svoje osjećaje.

Od 20. do 8. svibnja, od 12. do 19. kolovoza

Vi ste u prošlom životu bili nemilosrdni osvajač

Megalomanija i želja da nametnete svoju volju bile su najkarakterističnije osobine u vašem prošlom životu. Imali ste brojne protivnike. Bili ste nemilosrdni prema neprijateljima i onima koji bi stali na put prema vašem cilju.

U ovom životu mrzite autoritet i autoritativne ljude. Nastojite postići mir i sklad. Vaša žeđ za slobodom je vrlo jaka i stalno tražite nove avanture. U ljubavi ste jako ljubomorni, ali uvijek ste spremni dati dušu osobi koja vas oduševljava ljubavlju i osjećajima.

Od 9. do 27. svibnja, od 29. lipnja do 13. srpnja

Vi ste u prošlom životu bili obrazovana mudra osoba

Vrlo dobro ste znali da je slava dvosjekli mač. Bili ste strogi prema sebi – pogreške nisu bile dopuštene. Shvatili ste da smrt nije samo fizički, već duhovni događaj.

Neki baner

U sadašnjem životu imate veliko povjerenje prema ljudima. Autoritativna ste osoba s dobrom reputacijom. Ne podnosite površne “razgovore”. Prijateljstvo je sveta stvar za vas i vi ste odani prijatelj. U ljubavnom životu tražite istinu, nježnost i romantiku.

Od 11. do 31. ožujka, od 18. do 29. listopada, od 19. do 31. prosinca

Vi ste u prošlom životu bili veliki govornik

Bili ste vrlo pametan strateg s velikim govorničkim sposobnostima. Vaša slabost – vaša romantična strana i nježno srce. Ljubav ste iskusili tijelom i dušom, a dali ste više nego što ste primili. Nije iznenađujuće da ste postali osvetoljubivi nakon što su vam slomili srce.

U sadašnjem životu još uvijek imate govorničke sposobnosti i tražite još jači odnos s drugima. Ne podnosite zločeste ljude. Za prijateljstvo ćete dati sve i vaši prijatelji uvijek mogu računati na vas. U ljubavi ste vrlo sumnjičavi i ljubomorni.

Od 28. svibnja do 18. lipnja, od 28. rujna do 2. listopada

Vi ste u prošlom životu bili pustolov s nježnim srcem

Smisao života za vas bio je u tome da otkrijete nepoznata mjesta. Imali ste vrlo znatiželjnu osobnost s divljom maštom i nastojali ste ugasiti žeđ za avanturom. Željeli ste naučiti mnoge strane jezike i posjetiti mnoga neotkrivena mjesta.

Sada ste vrlo neovisna osoba, s raznim interesima. Ipak nastojite otkriti nove horizonte i ne želite se usidriti na jednom mjestu. U ljubavi tražite svoju srodnu dušu.

Od 1. do 19. travnja, od 8. do 17. studenog

Vi ste u prošlom životu bili poznati buntovnik

Vi ste stalno nastojali otkriti mistično. Imali ste veliku proročku moć i zasigurno ste sudjelovali u bijeloj magiji. Bili ste vrlo društveni.

Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička.

U sadašnjem životu ste autoritet s kritičkim umom. Jako cijenite osjetljive i mudre ljude. Sjajan ste psiholog, brzo shvatite što ljudi skrivaju od vas. U ljubavi dajete sve i želite isto od svog partnera.

Od 1. do 7. siječnja, od 19. do 28. lipnja, od 1. do 7. rujna, od 18. do 26. studenoga

Vi ste u prošlom životu bili briljantan intelektualac

Vaše glavne kvalitete su bile iskrenost i inteligencija. Nije vam nedostajalo zavidnih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije bile su duboko povezane s vašom intuicijom. Stalno ste žudjeli za novim znanjima i otkrićima.

U ovom životu imate veliki osjećaj dužnosti prema ljudima. Imate mnoge pozitivne osobine. Sada je vaš intelekt mnogo veći, a vi se trudite duboko istražiti dušu. Vaš moto je: “Želim otkriti korijene svih tajni.”

Suzana Dulčić

Neki baner