Trebam tvoju ljubav da me osnaži

Iscrpljena sam. Umorna sam od toga da svaku noć razmišljam što želim u životu, gdje želim biti i zašto je budućnost izvan dosega. Dosta mi je čekanja da stvari dobiju smisao i postanu bolje.

Sve sam slabija i želim se predati. Vatra u meni umire.

Želim tvoju ljubav da me osnaži. Želim pasti u tvoje naručje i jecati dok suze ne presuše. Želim čuti otkucaje tvoga srca koji me smiruju. Želim tvoju meku kožu. Želim tvoje snažno rame da mi pruži utjehu. Želim buljiti u tvoje oči koliko god dugo želim. Želim prozore tvoje duše da me podsjete zašto postojim i dišem.

Želim da me podsjetiš da sam voljena. Želim da me zagrliš i šapneš da nisam sama. Reci mi da me nećeš ostaviti. Uvjeri me da sam više od svojih loših odluka, grozne prošlosti i kajanja. Uvjeri me da se s tobom nemam čega bojati.


Vezano: Demon zvan „ljubav“


Nema svrhe da brinem oko gluposti i da se bojim da će se prošlost ponoviti. Želim tvoju ljubav da me spasi od zbunjenosti, strahova i sumnji. Želim da me podigneš s prljave zemlje. Želim da mi tvoja ljubav pokaže kako opet živjeti. Želim da mi tvoja ljubav donese vjeru u sudbinu.

Dosta mi je mraka.

Želim slijediti svjetlo s tobom. Želim ići za snovima na kraj svijeta. Želim trčati i udisati svježi zrak s tobom. Želim provesti svaki dan s tobom. Učiti o tvojoj posebnosti. Želim provesti ostatak noći mazeći se s tobom dok smo okruženi tišinom i mislima.

Jer si mi ti omiljena osoba na svijetu. Ti držiš ključ moga srca. Ti si riječi, rečenice i odlomci koji za mene definiraju zauvijek.

Neki baner

Ti si podsjetnik da nastavim živjeti i disati, da te nastavim voljeti do kraja. Ti si jedini razlog zbog kojeg se ovaj svijet i dalje čini čaroban.

Tvoja ljubav je dovoljna u mojoj vječnoj potrazi za srećom.

Izvor: Zdrava&sretna
Neki baner