Tri prijateljice iskreno na novoj Ženskoj priči!

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema treće ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu PRIJATELJICE, a u goste joj dolaze televizijske voditeljice Mia Kovačić i Marijana Batinić te bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa.

Kako se u ožujku obilježava Dan žena, tako i ovomjesečna Ženska priča govori o pravim i bliskim ženskim prijateljstvima, zbog čega će gošće otvoriti dušu. I, iskreno pričati o svim izazovima, usponima i padovima prijateljskog odnosa te odgovarati na pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 15.ožujka 2023., u 20,00 h. Sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  [email protected] 

Tri prijateljice
Marijana Batinić / foto: promo

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada bile u gostima: Jadranka Kosor, Tereza Kesovija, Zrinka Cvitešić, Zdenka Kovačiček, Daniela Trbović, Jelena Veljača, Ella & Danijela Dvornik, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić , Nina Violić, Mila Elegović, Sanja Doležal, Ida Prester, Helena Minić Matanić, Salome, Antonija Blaće, Barbara Kolar i brojne druge. Od muškaraca su u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Željko Pervan, Zoran Špajc, Mario Petreković, Mirko Fodor, Tarik Filipović, Zuhra, Amar Bukvić, David Skoko, Mario Valentić, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Ribafish, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak i mnogi drugi.

Tri prijateljice
Viktorija Rađa / foto: promo

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način. Uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske priče i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Neki baner
Tri prijateljice
Mia Kovačić / foto: promo

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u trećem ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Neki baner