Venera u znaku Škorpiona upliće se u ljubavne sfere!

Venera, planet ljubavi i odnosa, 10. rujna ulazi u znak Škorpiona i donosi sa sobom drastične promjene u odnosima, komunikaciji i izražavanju osjećaja. Intimnim trenucima dat ćemo više pažnje, a romantiku i odnose shvaćamo vrlo ozbiljno. Očekuju nas naleti strasti, ali i važni razgovori u kojima se mogu otkriti neke tajne. Saznajte kako će Venera u Škorpionu utjecati na vaš horoskopski znak od 10. rujna do 7. listopada 2021. godine!

Venera u Škorpionu rasplamsat će vatru ljubavi, kao potrebu za prolaznim i uzbudljivim flertom. Negativne strane Venere u Škorpionu jesu ljubomora, zavist i posesivnost, ali i to što ne vidimo smisao u stvarima koje nam trenutno ne drže pažnju. Hoćemo zadovoljstvo odmah, a skloni smo i zanemarivati tuđe osjećaje.

Saznajte kako će Venera u Škorpionu utjecati na vaš horoskopski znak od 10. rujna do 7. listopada 2021. godine:

Ovan

Zaronit ćete u duboko u emotivne veze koje ste kreirali. Odani ste u ljubavi i naklonjeni, ali netko vas u ovom periodu može iskoristiti i razočarati. Ne molite za ljubav! Ostanite svoji i ne mijenjajte se kako biste se nekome dopali. Ako vas ne prihvaća takvim kakvi ste, možda je vrijeme da razmislite koliko vaš odnos uopće ima šansi za uspjeh.

Bik

Venera je u vašoj 7. kući i privlači obožavatelje sa svih strana. Netko će posebno obratiti pažnju na vas i možda vam šalje ljubavne signale koje vi ne primjećujete. Osvrnite se oko sebe – možda je srodna duša bliže nego što ste mislili.

Neki baner

Blizanci

Venera je u vašoj 6. kući i donosi prava čuda na polju karijere. Skoncentrirajte se na svoje obaveze i odgovornosti, a na polju ljubavi istražujte i zabavite se. Skloni ste flertu, tajanstveni ste, a romantične iskre mogu se pojaviti na poslu.

Rak

Vaše samopouzdanje značajno će se povećati, a poput magije privlačite ljude oko sebe. Odlično ste raspoloženi i imate prijateljski stav, a to može otvoriti vrata za novu ljubav ili poboljšanje romantične veze. Što više zračite pozitivnim vibracijama, više pozitivnih ljudi privlačite.

Lav

Poželjet ćete se malo osamiti i izolirati od partnera. Potrebna vam je samoća kako biste se opustili, ali partner to možda neće shvatiti na pravi način. Svakako je najbolje da izbjegnete konflikte.

Djevica

Sada izlazite iz zone komfora i želite upoznati što više ljudi, zabaviti se. Međutim, lako možete preći granicu i ugroziti tuđe osjećaje. Pazite kako se postavljate u odnosima.

Vaga

Venera je u vašoj 2. kući i ovaj tranzit je vrlo koristan za povezivanje s vašim dubljim željama. Sada imate dozvolu svemira da se posvetite svojim željama. Da biste to uradili, morate odvojiti vrijeme da saznate što vam se sviđa i kako ćete to postići.

Škorpion

Venera je u vašoj 1. kući i nježno će vas okupati u sjaju dobrih vibracija. Planet ljubavi i zadovoljstva čini vas jednako šarmantnim, magnetnim i potpuno neodoljivim za svakog promatrača. Slijedeća tri tjedna očekuje vas čarolija ljubavi i sve bi trebalo ići po planu.

Strijelac

Venera u Škorpionu je u vašoj 12. kući duhovnosti i romantike. Empatija i kreativnost rastu, kao i vaša žarka želja za srodnom dušom. Ovaj tranzit smiruje sve dugotrajne osjećaje usamljenosti.

Jarac

Venera u Škorpionu nalazi se u vašoj 11. kući prijateljstva i težnji pa biste mogli pronaći ljubav u krugu prijatelja. Zanimaju vas osobe koje imaju slične životne ciljeve.

Vodenjak

Imat ćete tajnu ljubav koja može biti zabranjena. Vodenjaci u vezi treba se čuvati ljubomore koja značajno može oštetiti odnos. Odlučujte razumno i ne donosite ishitrene zaključke.

Ribe

Venera u Škorpionu traži od vas emocionalnu interakciju s ljudima različitih stavova. Nekim osobama vrijedi dati šansu, čak iako vam na prvi pogled ne izgledaju kao najbolji izbor. U vezama su mogući izazovi.

sensa.mondo

Neki baner