Zanimljivi ljudi: Upoznajte Mihaelu Visinski

Mihaela Visinski: „Smatrala sam da bi bilo pravo osvježenje kada bi se netko zaista iskreno otvorio i pričao o svakodnevnim stvarima sa dozom humora i bez tabua.“

Mihaela Visinski je na društvenim mrežama postala prepoznatljiva zbog autentičnog stila i smisla za humor kojim obogaćuje svoje captione na Instagramu profilu @mihaellich. Mihaela ima vlastiti podcast na kojem sa svojim gostima obrađuje različite teme Njena misija je oraspoložiti i nasmijati prijatelje i pratitelje vlastitom vrstom Instagram stand up-a. Ono što je Mihaelu najviše motiviralo jest svijet u kojem nas svakodnevno bombardiraju negativnim vijestima.

Njena misija je razveseliti ljude

„Smatrala sam da bi bilo pravo osvježenje kada bi se netko zaista iskreno otvorio i pričao o svakodnevnim stvarima s dozom humora i bez tabua. Pravo je zadovoljstvo kad vam u komentarima napišu da ste ih nasmijali, nečem novom naučili ili jednostavno inspirirali i podigli raspoloženje. Uzajamno je to davanje i primanje.“ govori zadovoljna komičarka.

Svoj rozekozepodcast,je pokrenula u veljači 2020 godine i zasad je veoma zadovoljna reakcijama gledatelja Na početku su prevladavale teme o poduzetništvu, U međuvremenu, Mihaela se odvažila i odlučila raspravljati o seksu na otvoren i slobodan način.

„Zbog teškog pronalaska gostiju koji bi otvoreno pričali o tim temama odlučile smo proširiti teme na osobni razvoj, brigu o sebi kroz zdrav način života te kroz taj pristup objediniti i sve ono što smo ranije pričale. Tako i slušatelji koji su nas ranije slušali nisu ostali zakinuti za teme o ljubavnom životu ili seksualnoj edukaciji. Iza sebe imamo nešto više od 70 epizoda i u svakoj bi mogla naći nešto što mi i sad razvuče osmijeh i digne raspoloženje.“ ističe Mihaela.

Neki baner

Iz sramežljivosti u odvažnost

Karizmatična Mihaela priznaje da je prije bila povučena i sramežljiva. Imala je mnogo kompleksa i smatrala je da nije dovoljno dobra ni u čemu Poslije gastritisa, bolesti žući i napada panike, Mihaela se odlučila na veliku životnu promjenu.

Mihaela je danas uspješna poduzetnica koja istinski uživa u svojem poslu. Otvorila je obrt za računalno programiranje i savjetovanje Event Roster. U početku je firma nastala zbog projekta Rutmap Zagreb. Aplikacija je to turističkog sadržaja koja je objedinila svu kulturnu, gastronomsku i turističku ponudu uz audio vodič, navigaciju i virtualni prikaz okoline.

Mihaela Visinski

„Korona je učinila svoje i aplikacija je na žalost pala u drugi plan ali kako vjerujem da je sveza naše najveće dobro tako je napokon na red došlo vrijeme za mene i moju kreativnost. Event Roster danas nudi široku lepezu usluga, od fotografije i obrade slika, web dizajna, digitalnog marketinga te postera koje sama izrađujem.“ priča vesela Mihaela.

„Najviše sam ponosna na ono tko sam danas, na podršku svoje predivne obitelji, na svoj posao i na svoj sretan život općenito. Lijepo je biti žena poduzetnica iako to sa sobom donosi mnogo brige, žrtve i odricanja dok se sve ne postavi na noge. Danas uživam u svom poslu, slobodnom vremenu kojeg si sama stvorim jer znam da je i moja obitelj zahvalna i sretna što možemo više vremena provoditi zajedno.“ naglašava uspješna poduzetnica.

Ženska podrška i uživanje u nesavršenosti

Mihaela voli provoditi vrijeme s obitelji, voli planinariti, šetati i putovati, U kišnim danima se pretvara u umjetnicu, slika i napiše pokoji stih. Njezin najveći cilj je ostati sretna i zadovoljna. U budućnosti planira napraviti izložbu svojih digitalnih slika.

Mihaela priznaje da joj snagu daju njene prijateljice. „Stvaramo si pritisak danas da odjednom budemo super mame, super poduzetnice, super kolegice, prijateljice, partnerice. Nađemo se u začaranog krugu gdje gubimo sebe misleći da nismo dovoljno dobre ako u nekom segmentu zakažemo.“ govori Mihaela o pritisku društva s kojim se zasad dobro nosi.

Smatra da je najvažnije da žena ženi bude podrška. „Budimo sebi prijateljice. Volimo se. Ne treba nam nikakva potvrda društva o tome koliko smo dobre ako smo same toga svjesne. Budimo si podrška i ono najvažnije, uživajmo u svojoj nesavršenosti!“ zaključuje vesela Mihaela.

Neki baner