Započela je vladavina Riba! Što nam donosi?

Vladavina Riba započela je 19. veljače. Ovo je vrijeme kulminacije i zatvaranja. Vrijeme je da sakupite energiju proteklih dvanaest mjeseci i pripremite se za novo poglavlje u našim životima. Tijekom ove sezone Riba imamo rijetka kozmička poravnanja. Pritječu vrlo kreativne energije dok se Sunce u Ribama poravnava s Neptunom, koji je također vladajući planet Riba. Kako se sezona Riba bliži kraju, također ulazimo u astrološku novu godinu jer Sunce, na ekvinocij, prelazi u Ovna, prvi znak zodijaka.

Kako Sunce prelazi u znak Riba, ono stiže na svoje konačno odredište na horoskopskom kotaču i to je vrijeme kada nam daruje mudrost. U mogućnosti smo se osvrnuti i vidjeti kako su nas putevi posljednjih dvanaest mjeseci dovele do mjesta na kojem smo danas. U mogućnosti smo se osvrnuti i vidjeti kako je jedan događaj doveo do sljedećeg i rezultirao ovim stanjem u kojem smo trenutno.

Gledajući putovanje na ovaj način, možemo početi shvaćati sve to, također možemo početi ulaziti u višu svijest i gledati stvari iz šire perspektive.

Jedan ciklus ide kraju, drugi počinje ispočetka

Ribe predstavljaju dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima. Jedna riba ide uzvodno, druga nizvodno, ali bez obzira na put, na kraju završe na istom mjestu. Ovo mjesto je mjesto njihove najviše sudbine.

U životu imamo toliko izbora i životnih odluka koje nas vode na toliko različitih, prekrasnih puteva. Ali, na kraju dana, uvijek ćemo stići tamo gdje nam je suđeno.

Neki baner

Ribama vlada element vode, a tijekom ovog godišnjeg doba od pomoći je ako i sebi dopustimo da tečemo poput vode. Kako možete stvoriti više protoka i manje borbe u svom životu? Za mnoge od nas to zahtijeva da oslobodimo određenu razinu kontrole i dopustimo sebi da prijeđemo u stanje povjerenja.

Ostati prisutan, umjesto da se brinete o tome što budućnost može donijeti, također može biti od pomoći.

Tijekom sezone Riba 2022. imamo rijetka kozmička poravnanja, uključujući kontinuiranu vezu između Venere i Marsa. Također imamo neke vrlo kreativne energije koje pritječu dok se Sunce u Ribama poravnava s Neptunom, koji je također vladajući planet Riba.

Kako se sezona Riba bliži kraju, također ulazimo u astrološku novu godinu jer Sunce prelazi u Ovna, prvi znak zodijaka, na ekvinocij.

Ovan

Stvari vam mogu biti osvijetljene dok se Sunce probija kroz znak Riba. Kao što ste vjerojatno svjesni, sljedeća stanica za Sunce bit će vaš znak, što znači da je ovo prilika za vas da se oslobodite prošlosti, očistite staro i pripremite se za dolazak svoje sezone!

Ovan je prvi znak zodijaka, što vas čini prirodnim rođenim vođom. Kada je Sunce u vašem znaku, sposobni ste iskoristiti ove snažne liderske kvalitete i napraviti snažan pokret naprijed u svom životu.

Međutim, neposredno prije nego što dođe ovaj trenutak, morate odvojiti vrijeme za odmor, razmišljanje i razjasniti što je to što želite. Ova jasnoća ne dolazi od gledanja izvan sebe, već od uzimanja vremena da uđete unutra.

Bik

Imati jaku zajednicu koja vas podržava je toliko važno i možda ste nedavno imali trenutke koji su vam zaista pomogli da to shvatite. Ako ste se osjećali izolirano ili se osjećate kao da sve radite sami, ovo je vaša prilika da se obratite drugima i zatražite podršku.

Ribe su vrlo suosjećajan znak, stoga proširite dio tog suosjećanja prema sebi i budite sigurni da su vaše potrebe zadovoljene.

Možda će vam tijekom ove sezone biti potreban i odmor. Pazite na razinu svoje energije i ne zaboravite da postoji moć u traženju pomoći i stvaranju zajednice podrške oko sebe.

Blizanci

Imate vrlo oštar um, ali kada Sunce prijeđe u Ribe, stvari mogu biti pomalo maglovite i može biti teže izvući informacije koje tražite. Energija Riba može raspršiti vaš um. Tijekom ove sezone poradite na oslobađanju nekih nepotrebnih misli u svom umu.

Ne morate vjerovati svemu što mislite i nije vaša svaka misao koju imate. Provođenje vremena u meditaciji može pomoći u tome, kao i vođenje dnevnika.

Izbacite sve svoje misli na papir i razmislite o tome gdje vam je um, možda ćete se iznenaditi što se događa! Kada završite s čitanjem onoga što ste napisali, spalite papir ili ga pokidajte kao simbol oslobađanja.

Pod Suncem u Ribama, što je vaš um jasniji, veća je vjerojatnost da ćete shvatiti.

Rak

Kao vodeni znak, osjećate se kao kod kuće kada Sunce prijeđe u Ribe. Energija Riba ima sposobnost proširiti vaš um i navesti vas na dublje razmišljanje o stvarima oko vas. Ovo je izvrsno vrijeme za učenje, putovanje, čitanje, učenje nečeg novog ili samo razmišljanje o dubljem smislu svog života.

Neki baner

Zapravo, ako postoji nešto što ste htjeli naučiti ili isprobati, ovo je savršeno vrijeme da napravite prvi korak.

Učenje nečeg novog može pomoći proširiti vaš um, usmjeriti energiju u novom smjeru, a također može dovesti do uzbudljivih novih prilika. Energija Riba je vrlo kreativna i također podržava duhovne potrage, tako da su oba ova područja definitivno favorizirana u ovom trenutku.

Lav

Kao vatreni znak često ste strastveni i puni energije koja vas nadahnjuje da gurate naprijed i ostavite svoj trag. Međutim, pod vodenim energijama sezone Riba, od vas se traži da vježbate neke druge mišiće.

Vaša glavna riječ ove sezone je – strpljenje. Imajte na umu da ne žurite naprijed u sve u što niste sigurni. Vaša intuicija će biti vaš vodič, stoga vjerujte glasu svog srca.

Ako nešto nije u redu, možda će vam biti od koristi napraviti stanku. Energija Riba ponekad može pomutiti stvari, što otežava sagledavanje istine.

Znajte da će se istina uvijek otkriti na vrijeme. Ako imate istinu koju trebate podijeliti s nekim, možda ćete također dobiti poticaj od Svemira.

Djevica

Nedavno smo imali toliko energije usredotočene na srce na našem kozmičkom nebu i možda ćete još više osjetiti učinke toga tijekom sezone Riba. Ako su vam na umu bili problemi u vezi, sezona Riba bi mogla pojačati stvari.

Iako ovo može donijeti jasnoću, također može zamutiti vodu. Dajte stvarima priliku da se riješe i vjerujte da će doći do jasnoće.

Alternativno, možda ćete se naći kako dostižete novu razinu rasta i zrelosti u vezi u svom životu. Po prvi put ćete možda uspjeti premostiti sve strahove ili ograničenja i dosegnuti novu razinu ljubavi, razumijevanja ili prijateljstva.

Vaga

Sezona Riba je vaša prilika da sanjate! Ako postoji vizija šire slike koju imate za svoj život, ili nešto što stvarno želite, ovo je vaša prilika da razjasnite stvari i razjasnite što zapravo želite.

Napravite popis svega što želite nazvati, ili ako ste više vizualni tip, napravite ploču sa slikama koja evocira prostor osjećaja koji želite stvoriti u svom životu.

Dok se sezona Riba svodi na oseke i plime, na svojoj strani imate nešto energije koja podržava stvaranje strukture i rutine.

Da biste vodili život kakav želite, morate ga početi posjedovati i zahtijevati ga kao da je već vaš. To od vas zahtijeva poduzimanje neke radnje, stoga razmislite o tome koje korake možete poduzeti, čak i ako su to za početak samo mali koraci.

Škorpion

Kao drugi vodeni znak, duboko ste povezani s kozmičkim energijama koje teku kada Sunce prelazi u Ribe. Kao Škorpion, vi predstavljate “fiksnu” vodu, dok Ribe predstavljaju “promjenjivu” vodu.

Budući da ste fiksni vodeni znak ispod promjenjivog vodenog znaka, sada to može uzrokovati da se osjećate malo raspršeno, ali pogledajte možete li to prihvatiti dopuštajući sebi da se krećete s tokom.

Uključivanje u kreativne projekte također može pomoći u radu s nekim od ovih kozmičkih energija. Ako osjećate potrebu, uzemljenje i stvaranje nježne rutine također mogu pomoći da unesete malo više stabilnosti u svoje dane.

Ako otkrijete da se fiksirate na nešto, provjerite možete li uzeti nešto od te promjenjive energije Riba – kako možete odabrati da vidite stvari drugačije, kako si možete dopustiti da se poigrate s načinom na koji stvari teku?

Strijelac

Prema knjigama astrologije, energija Riba nije uvijek najbolja za vašu vatrenu prirodu, no to nije nužno istina. Dok vodena energija Riba može učiniti da se osjećate pomalo raspršeno ili možda čak i nesigurno u svoj put naprijed, toliko je rasta koji možete postići ako naučite raditi s tom energijom!

Ako imate izazovne okolnosti na svom putu, pogledajte možete li upotrijebiti energiju Riba da postanete kreativni s rješenjima ili da jednostavno sjednete i dopustite stvarima da se razviju još malo prije nego što požurite djelovati.

Energija Riba je protočna, a kada to prihvatimo, to nam omogućuje da stvari vidimo iz nove perspektive. Ovo je također vrijeme snage u duhovnoj sferi, radite na njegovanju svojih duhovnih darova.

Jarac

U ovom periodu pristiže vam izobilje snažne energije! Obilje je svuda oko nas i dolazi u toliko različitih oblika, samo se moramo otvoriti da bismo ga primili.

Ako želite prizvati energiju obilja, bilo da se radi o novcu, prijateljima ili mogućnostima, ovo je stvarno vrijeme moći za vas.

Da biste prizvali obilje, prvo morate osjećati da živite u obilju, stoga razmislite o tome što je to što vas inspirira da se tako osjećate, a zatim zadržite taj prostor vibracije.

Ako imate novu ideju ili pothvat koji želite pokrenuti, sezona Riba također će vam dati kreativni poticaj potreban da stvari razriješite.

Vodenjak

Ribe su posljednji znak zodijaka i često je vladavina Riba vrijeme u kojem možemo zatvoriti bilo koje poglavlje u životu koje smo prerasli. Ovo je vrijeme da procijenite što vam je stvarno važno i da se uvjerite da je to ono čemu dajete najviše svog vremena i energije.

Ako postoji nešto što vas iscrpljuje, ova sezona vas poziva da to pustite. Energija Riba je vrlo duhovna, stoga dopustite svojoj intuiciji da vam bude vodič.

Ne forsirajte stvari, već postavite neke namjere i onda pričekajte da slijede prave nadahnute radnje. Znat ćete koji su pravi koraci kada poslušate svoje srce.

Ribe

Ovo je vaše godišnje doba i vaše vrijeme da zablistate! Kada je Sunce u vašem kutu zodijaka, možete se osjećati napunjeno i obnovljeno.

Iskoristite ovu energiju na najbolji način tako da odvojite vrijeme da napunite baterije i posvetite svoju pažnju projektima koji vas ispunjavaju i omogućuju vam da osjetite cjelovitost.

Meditiranje na ideju da ste već cjeloviti i potpuni također može biti dodatno pomlađujuće za vas. Kako Jupiter također obilazi Ribe, on vam obasjava svoj ekspanzivni optimizam, stoga se otvorite da primite ovu energiju.

Postavite namjeru, znajte da ste dostojni da je primite i dopustite joj da teče ravno u vaše srce.

atma

Neki baner