Znate li prepoznati da stiže vaša srodna duša?

Srodna duša stiže kada je naša duša spremna. No, kada je srodna duša blizu, vaš duh osjeća energiju i daje vam signale. Neki od tih signala su…

Ljubavni snovi

Prije nego se kozmička romansa očituje u vašoj stvarnosti, moguće je da se prvo pojavi u vašim snovima. Možda se ne sjećate svih detalja sna, ali dobar osjećaj koji vam daje ostaje s vama čitav dan.

Odjednom osjećate potrebu da budete bolji

Ako osjećate iznenadnu želju da morate biti privlačni iznutra i izvana, to je jasan znak nadahnuća koje dolazi od vaše srodne duše koja vam se približava. Usredotočujete se na svoj osobni razvoj jer osjećate potrebu da privučete nekoga. Vrlo je dobro da svoju energiju usmjerite na to. Kako poboljšavate sebe, vaša srodna duša čini isto. Zapravo, tako vas dvoje hodate jedno prema drugome.

Počinjete uviđati svoju životnu svrhu

Približavanje srodne duše pomaže vam da jasnije vidite svoju životnu svrhu. Ono što je bilo prazno postojanje, odjednom ima smislen smjer. Osjećate se živo i uzbuđeno. Kad činite ono što je vaša svrha, osjećate se cjelovito i zadovoljno. Te emocije su svjetlost koja nadahnjuje vašu srodnu dušu i privlači je.

Počinjete opažati ljubav svuda oko sebe

Kamo god idete, vidite ljubavnike kako se drže za ruke i maze jedno drugo kao da čitav svijet pripada samo njima. Postajete svjesni razgovora o ljubavi na televiziji, čak su i društvene mreže prepune zaljubljenih golupčića. Na radiju ili dok šetate gradom, sviraju ljubavne pjesme. To vam možda u početku smeta, ali ne događa se zato da vas izaziva. Ljubav vam se želi pokazati, da biste je prihvatili u svom životu.

Neki baner
Otkrivate bit svog idealnog partnera

Vi već imate „plan” buduće veze. No, ona je ispunjena detaljima kako bi vaš idealni partner trebao izgledati, razgovarati i slično. Ponekad je ono što stvarno želite u suprotnosti s onime što vam se čini da želite. Tada privlačimo “pogrešne” partnere. No, kada si razjasnite što je to što vi stvarno želite, onu bit između svih tih detalja, i pokrenete potragu za time, to će naći vas. Vaša srodna duša naći će vas.

Na primjer, možda mislite kako želite da vaš idealni partner ima plavu kosu, da je dobro građen, komunikativan i voli životinje, a u srži onoga što stvarno želite možda leži osjećaj pozitive kojom vaš partner zrači. Umjesto da tražite plavokosu osobu koja voli životinje, počnite tražiti mjesta na kojem ljudi zrače zdravljem i pozitivom. To je smjer u kojem ćete pronaći svoju srodnu dušu.

Otvarate se za nove mogućnosti

Budući da se pripremate za doček nove ljubavi, otvarate se prema mogućnostima za susrete s novim ljudima. Dobivate pozive od obitelji i prijatelja za druženje i okupljanje. Druženje i iskorak iz poznatog okruženja pružit će vam bolje izglede za susret s vašom pravom ljubavlju. Imate li želju da se otvorite prema novim mogućnostima, to možda vaša podsvijest pokušava izvući vas iz udobnog zatvora i pomoći vam da pronađete ljubav svog života.

Imate više energije nego inače

Osjećate blizinu srodne duše tako što osjećate da vam se energija diže. To je stoga što je prvo osjeti duh. Možda se probudite ujutro i osjetite više energije no obično. Možda je to osjećaj bezrazložne sreće. Sve su to znakovi da vam se približava onaj pravi.

Konačno vidite čemu su vaš učila iskustva prijašnjih ljubavnih vez

Sve vam postaje jasnije i pogreške više ne vidite kao svoje protivnike. Počinjete ih promatrati kao iskustva iz kojih možete izvući pouke. Sada znate da više nećete ponoviti iste pogreške. Znate što ćete učiniti kada uđete u novu vezu, s pravom osobom. To je znak da ste se iscijelili od boli slomljenog srca i možete se sretno zaljubiti ponovno.Izvor: consciousreminder.com / prijevod: sensa.hr

Neki baner