Ako oprostiš njegovu prevaru, nisi vjerna sebi

Prevara je sinonim za izdaju. Ponižava, boli i vrijeđa tvoje dostojanstvo. Udara nisko ispod pojasa, a njene posljedice iskrvare i ubiju ljubav. Nakon prevare, ništa nije isto niti ikad može biti isto.

Izgubljeno povjerenje

Vjernost i odanost su najljepši darovi u jednoj ljubavnoj vezi. To su izrazi najdubljeg poštovanja i najveće ljubavi u emotivnom i fizičkom smislu. Ako te dečko ili muž prevari, uopće nisu važne njegove okolnosti, opravdanja i ostale izlike.

Nepovratno se gubi povjerenje u njega. Naime, ako mu oprostiš, uvijek ćeš sumnjati u njega. U sebi ćeš analizirati njegove rečenice. Uz prevaru ide i njena prijateljica, lukava poput zmije. Laž. Lagat će ti gdje odlazi i kako provodi vrijeme. Gubi se iskrenost, jedna od korijena na kojem je nastao ljubavni odnos.

Kada on stavlja krivnju na tebe

Neki muškarci optužuju svoju partnericu da ga je zanemarila. Da nije bila dostupna, da je bila hladna. Da je imala druge prioritete i da joj nije bilo dovoljno stalo. Neki se žele na kolotečinu u vezi, na dosadu i sumoran zrak u odnosu.

Neki varaju zbog fizičke privlačnosti, naime njihova djevojka se odjednom zapustila, nabacila je nekoliko kilograma. Poslije poroda se više ne dotjeruje, kosa joj je uvijek skupljena u rep. Previše pozornosti posvećuje djetetu, poslu ili nečem trećem. Ovo su sve jeftine muške izlike da ti zabije nož u leđa i s drugom provede noć ili više vremena.

Neki baner

O svemu se može razgovarati

Ako postoje problemi. pravi muškarac će naći način da razgovara. Otvoreno i iskreno, bez ustručavanja. Ako to nije to, radije će prekinuti vašu vezu, priznati da mu se sviđa neka druga. Neće te zavlačiti. Bolje je otići nego izdati i povrijediti nekoga tko mu je posvetio vrijeme, tko je bio uz njega i volio ga.

Ne postoji opravdanje za trenutke slabosti jer su oni posljedica nagomilanih emocija. Osjeti se sve, što se ne vidi između redova nekog odnosa. Osjete se sumnje, Osjeti se distanca. Osjeti se otuđenost. Nisu potrebni tragovi karmina na njegovim košuljama da bi proradila inicijativa.

Tko jednom prevari, ponovit će

Ako mu oprostiš prevaru, on može iskoristiti tvoju dobrotu. Može pomisliti kako je tvoja ljubav bezuvjetna i da će, nakon svih avantura, uvijek moći računati na tebe. Neki će možda ostati jer ih vežu djeca. Neki će ostati zbog mišljenja drugih ljudi.

Neki su prevelike kukavice koje će smatrati kako nemate samopoštovanja i nastaviti varati, bez srama i stida. Nekima je to urođeno i nitko i ništa to ne može promijeniti. Zato otiđi na vrijeme, Nemoj dozvoliti da te gazi i ponižava. Nemoj dopustiti da ti prodaje iluzije i vara i laže iza leđa. Prekini vezu, jer se poštovanje, odanost i vjernost podrazumijevaju. Zaslužuješ to i mnogo, mnogo više.

Neki baner