Anđeli čuvari i srodne duše

U ovim teškim vremenima kada izdaju i prevaru viđaš svaki minut, s vremena na vrijeme dođu s neba dobri ljudi koje te izvuku iz tvog blata. Koji ti doslovno spase život dok prebireš rane u najmračnijim dijelovima sebe. Iznenade te svojom neposrednošću, spontanom energijom. Pruže riječi utjehe i podrške.

Oni mogu biti neznanci, ali bliži tvome srcu nego članovi tvoje obitelji. Mogu prodrijeti tako duboko u sve sfere tvoga bića.

Veličanstvena stvar je što oni cijene kod tebe ono zbog čega si ti ismijavana, ponižena i izrugivana. Ono što se gadilo tvom bivšem dečku u trenutku kada je smišljao izliku da te se riješi, ovoj osobi je tako fascinantno. I više od toga. Dobiješ priliku da podijeliš sve te silne dojmove. Živiš u svijetu u kojem misliš da te nitko ne razumije i da bi te najbliži prodali da mogu.

Ali dođu anđeli da ti pokažu put. Oni plaću kada čuju za tvoju bol koju skrivaš pod tepihom svoje savjesti i svoje krivice dok si režeš vene. Jer toliko je duboko, a tvoji anđeli imaju najvišu razinu empatije. Gotovo nadnaravno.

Divljenje i sloboda

Čudiš se kako se tebi to dogodilo, i ti trenuci su toliko dragocjeni za tebe, ta razmjena mišljenja, iskustava i promišljanja o današnjem vremenu i prostoru. Za svakoga od nas, prije ili kasnije dogodi se taj magičan trenutak kada upoznate prijatelje, kolege ili možda buduće supružnike ili tajne ljubavnike (kako hoćete) koji vas čitaju kao otvorene knjige.

Neki baner

I pred njima vi ne trebate stavljati maske, ne trebate glumatati a još manje brinuti se jeste li ispunili ona silna društvena očekivanja. Ne morate sebe cenzurirati u nadi da ćete ispasti neka bolja ali lažna verzija onoga što društvo očekuje. Potpuno ste slobodni.

Njihova sveta besplatna misija

Nekima to traje duže vrijeme, ako su blagoslovljeni tom nadnaravnom srećom, jer postoji mogućnost da će anđeli otići, i to ne samo zato što im vi smetate, ili ste prenaporni, nego zato što su potrebni drugim izgubljenim dušama. Koje se raspadaju, koje pomišljaju ozbiljno o suicidu, koji proklinju život.

Koji smatraju da njihova životna misija i poslanje nikada neće biti dovoljno dobri. Anđeli idu k njima, poslani su, imaju svetu misiju da probude svijest narodu, dok još nije kasno. Dok sve ne eksplodira u beskrajno ništavilo. Dok ne dođe apokaliptična tama.

Anđeli čuvari i srodne duše


fair hair woman with white angel wings sitting in city bus with eyes closed
Photo by Anastasiia Shevchenko on Pexels.com

Otvorite oči

Otvorite sva osjetila, vaše srodne duše, spasitelji, anđeli su tu negdje oko vas. Ne brinite , ako ih vi možda ne vidite, oni će intervenirati. I vjerujete, naći će tako originalan i autentičan način da ćete ostati bez teksta. Kada vam se sve nade izgube, doći će anđeli da vas spase.

U ovom teškom vremenu, koliko god ima patnje, boli, razočarenja, toliko ima i nade i čudesa. Onih iracionalnih i teško objašnjivih iskustava, Stoga otvorite sva osjetila, obratite pozornost i na svoje snove, na svoja maštanja i nipošto nemojte odustati od traženja jer ćete biti pronađeni i spašeni. Garantiram vlastitim iskustvom.

Neki baner