Blooming.hr – najpoznatija online cvjećarna daruje vas povodom Dana žena!

Stiže nam proljeće, a prije toga dan kada obilježavamo naša prava, za koja se čini se, moramo boriti više no ikada. Zbog toga, kako bi uljepšali #osmimart jednoj od vas, naši će prijatelji iz Blooming.hr jednu od vas darivati prekrasnim buketom cvijeća!

Osmi mart je prilika da se podsjetimo svih vrijednosti kojima kao žene težimo, a one su prije svega ravnopravnost i poštovanje svakog dana, a ne samo na Dan žena. Dok primamo ili poklanjamo bukete ruža i tulipana, prisjetimo se svih hrabrih žena koje su kroz povijest utabale pute za to da danas živimo jednim drugačijim životom, da budemo slobodne i da gradimo svoje karijere jednako strastveno kao što se posvećujemo svojim obiteljima.

Živimo u izazovnim vremenima, punim neizvjesnosti i strahova, zbog toga više no ikad, mi žene trebamo biti podrška jedne drugima, biti si oslonac i ruka spasa.

Ako u svom životu imate hrabru ženu koju volite i koja je na neopisiv način dotakla vaš svijet i oblikovala ga, bilo da je to vaša majka ili baka, sestra ili učiteljica, draga prijateljica ili kuma, ovo su trenuci kada ju trebate nazvati, posjetiti, pokloniti cvijet.

Najveću podršku svim ženama, i mi žene ali i naši muškarci, dajemo tako što ih poštujemo, volimo i slavimo svakog dana u godini a osobito na Dan žena.

Blooming.hr prepoznao je našu dugogodišnju inicijativu u osnaživanju žena i podizanju svijesti o pravima žena i snazi koju svaka od nas ima.

Neki baner

Mi smo nečije djevojčice, nečije sestre i majke. Nečije prijateljice, zaručnice, supruge… ali smo i toliko više od naših uloga. Mi smo heroine jednog modernog vremena koje nam je donijelo mnoge izazove. Zaslužile smo poštovanje svakoga dana i svakog dana zaslužujemo cvijeće.

Tulipane kao izraz podrške.

Blooming crni tuljac sa tulipanima 1

Ruže kao izraz čiste, iskrene ljubavi.

buket ruza1

Raskošne bukete kao iskaze divljenja i naklonosti.

Wild Blooms buket 3

Prelijepe tuljce kao simbole prijateljstva i ženske solidarnosti.

Blooming smeđi tuljac sa tulipanima1

Majkma, bakama, kćerkama, sestrama, prijateljicama. Cvijeće cvijeću.

FlowerBox sa tulipanima- crni1

Blooming.hr nudi prekrasne ideje za personalizirani dar s dušom, osobito u vremenima kada su putovanja otežana, velika obiteljska okupljanja zabranjena i kad smo toliko željni svojih najdražih i prepuni nedostajanja. Ovo su trenutci kad svoje najdraže dame trebamo obradovati i darivati. Blooming.hr online cvjećarnica dostavlja svoje prelijepe bukete diljem Hrvatske.

eukaliptus1

Uz to što je dostupna od 0h do 24h svaki dan, online cvjećarnica Blooming.hr donosi i raskošnu ponudu različitih cvjetnih aranžmana buketa u kojoj ćete pronaći savršeni poklon za svaku priliku i svaku dragu osobu. Raskošni buketiBlooming tuljci s proljetnim tulipanima i impresivni flower boxovi ispunjeni vječno privlačnim ružama dio su njihove raskošne ponude u kojoj možete pronaći i druge cvjetne vijence i aranžmane.

Njihov team vrlo je brz i spretan te je narudžba i dostava unutar sat vremena moguća već isti dan! Narudžbe s dostavom za isti dan zaprimaju se do 16:00 sati. Svježe cvijeće šalje se u pupoljku da što duže traje.

Buket krizantema1

Povodom Dana žena, jednoj od vas Blooming.hr darovat će prelijepi buket! U nagradnom darivanju možete sudjelovati putem naše Facebook stranice, gdje je potrebno slijediti pravila za sudjelovanje. Pravo natječaja imaju sve naše pratiteljice, jer svaka može biti izvučena i darovati buket nekoj dragoj ženi koju imaju u Zagrebu. Jedna čitateljica s područja Zagreba osvojit će prelijepi buket. Natječaj traje do utorka navečer, kada ćemo proglasiti pobjednicu.

Blooming.hr želi vam Sretan Dan žena!

Neki baner