Hej, koji si znak? (drugi dio)

Ohrabrena pozitivnim reakcijama na moj novi hobi sastavljanja horoskopa, nastavljam dalje u revijalnom tonu. I ponavljam uputu, ako ste se pronašli, super. Ako niste, greška je ili u meni ili u zvijezdama.

Lav

Lavice su odvažne, hrabre i velikodušne učiteljice. Držanje im je uvijek ponosno i u zbornici ih se uvijek lako primjećuje jer privlače svu pažnju. Učiteljice lavice rođene su za osmišljavanje božićnih i inih školskih priredbi, pisanje konferansi i slično.

Učionice su im uvijek šarene, nakrcane dječjim radovima i osobito vole kemijske olovke sa šljokicama ili vesele štambiljiće. Vole i pohvalnice i dijele ih šakom i kapom.

Djevica

Učiteljice djevice u poslu su vrlo marljive, odgovorne i precizne. Ne zanimaju ih pohvale već užitak završenog zadatka. S dječicom će osmisliti i provesti fantastičan projekt, ali će im biti neugodno prijaviti ga na Županijskoj razini. Učiteljice djevice vole red i mir i često će im kolege iz zbornice reći da je upravo njihov razred najmirniji na školi.

U svakom trenutku dana i noći znaju što se nalazi na svakoj polici njihovog školskog ormara. Dajte im da na kraju godine naprave inventuru školskog inventara i nitko sretniji od njih.

Neki baner

Vaga

Učiteljice vagice u poslu mogu sagledati sve aspekte nekog problema, a uz to im je izrazito izražen osjećaj za pravdu. S njima se može lijepo surađivati, društvene su, komunikativne i ambiciozne.

Panoi učiteljice vagice uvijek su najljepše ukrašeni, s mjerom i bez kiča. Dajte im da vode Likovnu grupu.

koji si znak?

student writing on a notebook
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Osobit im užitak predstavljaju inicijalna i finalna provjeravanja na satovima TZK i vode preciznu evidenciju o tome koliko je mala Marica narasla u zadnje 4 godine, te taj podatak znaju i kad ih probudite usred noći. Idealan su sudac u igri graničara ili školski knjižničar.

Škorpion

Učiteljice škorpiončice su snažne osobe koje se mogu izdići iz svih problema. Pronicljive su, inteligentne i imaju odlične instinkte za društvene odnose. Ponekad se doimaju suzdržano i tajanstveno, ali ako se opuste prepoznat ćete da su duhovite, šarmantne i inteligentne.

Pazite samo da ne razljutite učiteljicu škorpiončicu, zabiberit će vam jedinicu u bilježnicu i još će je jedanput podebljati crvenom kemijskom.

Nastavit će se…

Neki baner