Hej, koji si znak?

Pojma nemam o horoskopima, iskreno priznajem odmah na početku. No, to me nije spriječilo da se uhvatim u koštac s nepoznatim i okušam se u izradi zvijezdokaza za učiteljice. Kao i s pravim horoskopima, povjerujte u ono što vam paše, a ono što vam se ne sviđa svakako zanemarite.

Ovan

Učiteljice ovčice se u životu najbolje snalaze u ulozi vođe i one su koje započinju i pokreću društvo. Iskrene su i otvorene i nimalo im nije neugodno izraziti svoje mišljenje. Izrazito su komunikativne i uvijek će oko sebe imati velik krug ljudi.

Za učiteljice ovčice idealne su pozicije sindikalnih povjerenika ili voditeljica aktiva, a kako su prvi horoskopski znak, najčešće prve dolaze u školu i zadužene su i za kuhanje jutarnje kavice za kolege. Učiteljicu ovčicu svakako staviti u pregovarački tim s Vladom.

Bik

Brinu za svoje najdraže svim srcem, pa su tako učiteljice u tom znaku odlični razrednici. Učiteljica kravica će na sjednicama Razrednih vijeća gorljivo braniti nestašne učenike iz svog razreda i opravdavati sve njihove nestašluke.

Odlične su u financijskim situacijama, kao i u štednji, uvijek su učiteljice kravice na vrhu top lista najboljih u akcijama skupljanja starih papira ili plastičnih čepova.

Neki baner

Vole izvršiti zadatke do kraja i rijetko će ih nešto smesti u tome. Zvonjava školskog zvona neće ih prekinuti u pola rečenice i uvijek će svoju misao završiti do kraja, taman djeci otkinule komadić odmora. Teško prihvaćaju velike promjene i svaki povratak iz četvrtog razreda u prvi grozna im je trauma.

Blizanci

Učiteljice blizanke su dobri komunikatori i inteligentni ljudi, puni ideja i ambicija. Optimistične su i vole da se uvijek nešto događa oko njih. Jako teško podnose monotoniju jer su izrazito društvene i zabavne. Pravi su majstori u korištenju i izmjeni digitalnih alata.

Nikada ne miruju pa se tako često bave raznim projektima, dok neke ipak ne ispune do kraja.

Učiteljice blizančice idealne su kao voditeljice školske zadruge ili izbornog predmeta Domaćinstvo. Mana im je što se ponekad ne mogu odlučiti je l’ sastavak učenika vrednovati s 4 ili 5, pa ponekad u zadnji čas promijene mišljenje. U torbi učiteljice blizanke uvijek mora biti i korektor. Za svaki slučaj. Ili pak administrator E-dnevnika na brzom biranju.

Rak

Učiteljice pripadnice ovog znaka jako su emotivne, suosjećajne i pažljive, a glavna karakteristika im je da se vole brinuti za ljude oko sebe. Osobito male ljude. Biti učiteljicom zapisano im je u zvijezdama i prije rođenja. Lako ih je povrijediti, pa ponekad treba biti oprezan.

Hej koji si znak?


food wood nature art
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Nadure se ako im klinac dva dana za redom ne napiše domaću zadaću i smatraju to osobnom uvredom. Dok u dnevnik upisuju djetetu jedinicu plaču od tuge i žalosti. U torbi uvijek imaju digitalni toplomjer, paket maramica i bombončić za utješiti dijete. Primaju ispričnice roditelja s banalnim razlozima, kao opravdani izostanak priznaju i bolest kućnog ljubimca.

Učiteljice račice izrazito su strpljive i u stanju su djetetu na dopunskoj i više desetaka puta objašnjavati da su 7×8 točno 56, mada bi mu u ispitu najradije priznale i 55 ili 57, jer je relativno blizu i sigurno je klinac to zabunom pogrešno upisao.

Nastavlja se….

Neki baner