I knjiga je dobar poklon…

Trideset. Okruglo. Smiješno mi je pogledati se u ogledalo i sjetiti se da imam trideset, izgledam isto kao neki dan kad sam imala 29. Ništa novo na meni, ali ovaj rođendan je bio skroz drugačiji. Pun ljubavi, smijeha, opušten.

Prvi moj rođendan koji ja pamtim, a da nisam imala želja. To je za mene čudno.  Uvijek bi dva mjeseca unaprijed znala šta želim i mijenjala to svaka dva – tri dana, maltretirala mamu da mi obeća baš to i za dva dana nešto drugo, pa treće. Ali, ovaj rođendan ne. Imala sam samo jedu želju. Biti sretna u društvu ljudi koje volim. Pričati, zezati se i biti bezbrižna. I znaš šta, želja mi se ostvarila. Slavila sam rođendan dva dana, prijatelji u subotu i obitelj i prijatelji u nedjelju. Bilo je predivno, oba dana.

Neki baner

Svi koje volim su bili tu, samo je ON nedostajao.  Bilo je tu prijatelja iz djetinjstva, njihove cure, rođakinja s kojom sam odrastala, kolegice sa bivših poslova koje su mi postale bliske prijateljice, njihovi dečki, zaručnici. Bio je neko meni poseban. Jebote sve neki odrasli ljudi. 😀 E i bila mi je prijateljica iz Sarajeva, došla je samo radi mog rođendana. Bome sam se osjećala posebno. To nije bilo ništa veliko, ali dovoljno da bude posebno.

Ustvari sam imala još jednu zelju, ne dobiti knjigu za 30.-ti rođendan. Naravno da sam ju dobila. 😀 Ali su to iskoristili za zezanciju. Neka im, pravi poklon nisam očekivala, niti mu se nadala. A bome su me iznenadili, neću vam otkriti koji je to. Ali na njemu po novom pišem tekstove. Hvala mami i tati. Obožavam ga. <3 Ali i knjiga je dobar poklon, samo ne za 30.-ti rođendan. Ne znam ni zašto mi je bilo toliko bitno ne dobiti knjigu, ali kad sam ju već dobila – pročitat ću je.

Alisa

Neki baner