Jeste već skužili novi trend? Soligamija!

To vam je postupak u kojem sklopiš brak sam sa sobom ili sama sa sobom.

Trend polako prodire i prema Balkanu, pa ako još niste čuli za to, ne sumnjam da ćete uskoro čuti!

Jbga, sila boga ne moli!

Hoćeš svadbu, a na vidiku nema nikoga tko bi plesao kako ti sviraš?

Oženi lijepo sam sebe ili se udaj za sebe!

Neki baner

Organiziraš feštu, u ponoć pokupiš lovu od darova i prst u uho!

Nema svađe, prepirke, prilagođavanja, punica, svekrvi, cmizdrave djece, niti dijeljenja životnog prostora! Nitko te ne sačekuje doma nakon fešti, radnih gableca koji se otegnu kao jaja u toploj vodi i nitko ti ne zvoca nakon pijančevanja. Nitko ne pita gdje si bio i s kim, zašto i koliko. Nikoga ne čekaš, ne briga te je li čist, opeglan i sit, ne brineš je li pijan vozio i hoće li se doma vratiti s večeri ili s jutra. S nikim ne dijeliš svoju lovu niti svoje vrijeme. Može li bolje?!

Ljubav prema sebi obznanjena svijetu!

Voliš sam Sebe i Sebe voli samo Tebe! Stvari su čiste i jasne, jednoznačne i nedvojbene.

Sologamija je javno izražavanje duboke ljubavi prema samome sebi, jasna poruka ostatku svijeta da si spreman voljeti Sebe i samo jedino Sebe.

Mislim da nam uskoro slijedi pritisak na zakonodavstvo da se regulira usvajanje djece, kućnih ljubimaca i nasljeđivanje imovine.
Sviđa mi se ta sologamija!

Nemojte se podsmjehivati, jer različiti smo i imamo različite afinitete. Što fali da javno i deklarativno volimo samo sami sebe?

Zamislite samo kad bi okorjeli samoljupci slijedili sologamiju, pa tako lišili cjeloživotne muke po jedno brižno, strpljivo i ljubavi sklono biće?! Založimo se za sologamiju, nije to uopće tako loša opcija! 😅

Neki baner