Kako se “volim te” ljepše kaže?

Koliko su vam puta rekli “volim te”? Koliko puta su to stvarno dokazali?

“Volim te” je jedna od najljepših fraza na svakom jeziku svijeta. Nema osobe kojoj ne prija. Može li se reći drugačije? Može. Čak ljepše. Može se reći:

Štitit ću te. Štitit ću našu ljubav od onih koji nam ne žele dobro. Bit ću netko kome možeš vjerovati. Bit ću tvoje sklonište, tvoja sigurna luka. Uvijek ću ti čuvati leđa. Uvijek se možeš osloniti na mene. Kad padneš, pomoći ću ti da ustaneš i uvijek ću se brinuti da imaš sve što trebaš. I poštovat ću te. Tvoje mišljenje, ličnost, tvoje snove i želje. Poštovat ću te zbog svega što jesi.

Opraštat ću ti sve male i velike stvari, nesmotreno izgovorene riječi nakon napornog dana. Oprostit ću ti sve one situacije u kojima nismo bili svjesni koliko smo jedno drugo povrijedili.

Neki baner

Žrtvovat ću svoje vrijeme za nešto što želiš raditi.
Uvijek ću biti sretan što si sa mnom.

U idealnom svijetu sve ove izjave trebale bi dolaziti u paketu s ljubavlju.Bilo ih je koje smo voljeli, ali upravo zbog nedostatka poštovanja, uvažavanja i oprosta, na kraju ipak nismo ostali. Većina nas ostaje s ljudima koji nam opraštaju, koji nas podržavaju, koji nas dižu kada padamo, koji su puno više od samog “volim te”.

Budite pažljivi kada izgovarate ove riječi. Obavezno se prvo potrudite da razumijete šta znače. U protivnom, ostaće samo jedna od najljepših fraza na svakom jeziku svijeta….

Izvor: Lola

Neki baner