Ljubav i romantika u doba mladog Mjeseca u Blizancima

Ako ste na popisu, čeka vas mladi Mjesec iz snova — netko apsolutno poseban ući će u vaš život!

Blizanci

Jupiter se u vrijeme mladog Mjeseca povezuje s vašim vladarom Merkurom, što će vam donijeti poznanstvo s osobom, a kao da će vam i ona sama doći.

To može biti povezano s poslom ili putovanjem, ali u svakom slučaju situacija će biti apsolutno karmička!

Ova osoba vjerojatno ima ozbiljnu profesiju (liječnik, pravnik, ekonomist) i odmah će vas zainteresirati svojom visokom razinom inteligencije.

Strijelac

Program osobnog života započet će za vaš znak točno na mladi Mjesec 6. lipnja – nešto će procvjetati iznutra, kao da ćete osjetiti da je sada vrijeme… da se zaljubite!

Neki baner

Bijeli Mjesec Selena ulazi u vaš sektor odnosa i fokusira se na ljubavnu sferu, kao da je sav vaš razvoj sada povezan upravo s emocionalnom sferom.

Obično takve aspekte uključuje Svemir kako bi osoba dosegla novu razinu, upoznajući sebe kroz drugoga.

Škorpion

Vladarica vašeg ljubavnog sektora, Venera, ulazi u kuću transformacije i seksualnosti zajedno s Mjesecom, Suncem, Jupiterom i Merkurom.

To znači da počinjete globalno preispitivanje odnosa i to u pozadini osobne krize.

Prvo, vaš stav prema intimnoj sferi života može se iznenada promijeniti – poželjet ćete produbiti svoj odnos, a ako vam trenutni odnos s partnerom ne odgovara, postat ćete spremni ući u novu vezu.

Ovan

Vaše osobno doba promjena se nastavlja – 6. lipnja na mladi Mjesec u Blizancima, vaša vladarica partnerstva Venera ulazi u sektor komunikacije i sastanaka.

To znači da upravo na ovaj dan možete upoznati novu osobu: na putu, na internetu, u trgovini.

Pripremite se da će lakoća kojom ćete komunicirati s ovom osobom doslovno preokrenuti vaš unutarnji svijet.

Venera i Bijeli Mjesec Selena ujedinjeni, obećavaju vam dolazak osobe koju su poslale Više sile.

Do kraja mjeseca Crni Mjesec u Vagi mogao bi stvoriti nešto poput ljubavnog trokuta. Očekuju vas testovi osjećaja, sve do kraja travnja 2025.

Stoga, ozbiljno shvatite događaje mladog Mjeseca 6.6..

Djevica

Vaš vladar Merkur povezuje se s vašim vladarom braka Jupiterom u sektoru statusa – očekujte da će u vaš život ući osoba visoke intelektualne i društvene razine.

Vjerojatno će vas vaš odnos s njom podsjećati na dijaloge između učitelja i učenika, gdje ćete svakako imati ulogu slušača.

Vjerojatno je vrijeme da prođete kroz intenzivno uranjanje u percepciju emocija i romantike kao takve. Kao da je vaš prethodni program veze zastario.

Pripremite se, jer ćete kraj ove priče vidjeti tek 15. prosinca na pun Mjesec u Blizancima.

Neki baner

atma

Neki baner