Maja Škiljaica predstavlja nam “Inspiration kolekciju” kalendare osmišljene srcem i daškom pozitive!

Poznata dizajnerica Maja Škiljaica, vlasnica inovativnog dizajnerskog studia “Kreativni kotačić”, predstavila nam je svoj novi unikatni kalendar, u limitid edition kolekciji, koja će vas inspirirati i veseliti i na prvu jednostavno oduševiti baš kao što je i nas. Maja je spojila svoj prepoznatljivi stil s lijepim, pastelnim bojama i stvorila unikatni dar, ali i must have asesoar svakog radnog stola. Istinski se nadamo da će nam svima 2021. godina biti godina veselja, inspiracije i kreative, jer nam je to prijeko potrebno a Maja je to prepoznala i ispričala nam kako su nastali njeni Inspirativni kalendari i koja je njihova poruka!

Ideja za inspirativni kalendar je došla kao spoj ljubavi prema dizajnu i inspirativnim citatima, a kako je kalendar nešto što svi koristimo nastao je projekt inspirativnih kalendara i već četvrtu godinu zaredom kreiram antistres i inspirativne kalendare.

Svaki mjesec pored klasičnog kalendara i prostora za posebne datume ima i inspiraciju mjeseca,  motivaciju svaki put kada pogledamo na kalendar,  podsjetnik da nam uljepša dan.

Dolaze u 3 varijante dizajna Antistresni kalendar bojanka, mjesečev i gold kalendar

te dvije vrste stalka –  plastična kutijica ili drveni ručno rađeni stalak kao premium verzija.

Neki baner

Mali format i praktičnost kao i unikatan dizajn ga čine savršenim poklonom dragoj osobi da ih inspirira cijelu godinu.

Antistresni mandala kalendar je zamišljen kao inspiracija i art terapija u jednom, jer kada svaki mjesec okrenemo stranicu na pozoadini je mandala bojaka, a u sklopu kalendara dobijete i bojice kako bi mogli u bilo kojem trenutku bojati svoje mandale.

Svoje crteže potom možete uokviriti ili zalijepiti na zid.

Mjesečev i Gold kalendar su klasični inspirativni kalendari koji porukama inspiriraju na pozitivu kada god pogledamo na kalendar.

Budući da se bavim brendiranjem kalendari su ujedno zamišljeni i kao unikatni poslovni poklon.

Predviđeni je prostor na svakoj strani za logotip ili poruku tvrtke te tako ovaj kalendar može postati vaš originalni poklon u premium obliku na ručno rađenom drvenom stalku ili u plastičnoj cd kutiji.

Zbog ručne izrade količina drvenih stalaka je ograničena, i rok izrade je 2tjedna, pa je za veću količinu  potrebno na vrijeme naručiti svoje kalendare.

Budući da se bavim dizajnom, moguće je po ovom modelu naručiti i custom dizajn kalendara sa drugačijim motivima ili citatima, kako bi bili stvarno  jedinstven poklon.

Veselim se vašim upitima i kreativnim prijedlozima.

Maji se možete javiti na mail: [email protected] ili naručiti kalendare putem njenog weba.

Neki baner