Mars prolazi kroz Blizance: Vrijeme promjena i turbulencija u odnosima

Mars, planet akcije, bit će pozicioniran u znaku Blizanaca od 03.03. do 23.04.. Tijekom ovog tranzita riječi će imati posebnu snagu, ali važno je da budete oprezni kada dođe do emocionalnih impulsa. Napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog i dobro organizirajte svoje planove i prioritete.

Saznajte što vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Blizancima od 03.ožujka do 23. travnja.

Ovan

Pokušajte izbjeći sukobe. U ovom periodu u sebi ćete nositi mnoge tajne, ali možda sada nije pravi trenutak da ih otkrijete. Mogući su konflikti s partnerom ili članovima obitelji.

Birajte riječi, jer lako možete izgovoriti i ono što ne mislite, a povrijedit ćete bliske ljude. Pazite na svoju karmu.

Bik

Mars u Blizancima potiče vas da organizirate  svoje financije. U prethodnim danima imali ste više troškova, a sada je trenutak da napravite plan i osmislite svoj budžet.

Pokušajte štedjeti i izbjegnite nepotrebne troškove.

Blizanci

U narednim tjednima vaše raspoloženje će se naglo promijeniti. Željet ćete više vremena provoditi sami sa svojim mislima. Potrebna vam je samoća kako biste se opustili i isplanirali daljnje korake ka svojim ciljevima.

Ne osjećajte grižnju savjesti zbog ove potrebe, već objasnite prijateljima i obitelji da vam je potrebno malo vremena samo za sebe.

Rak

Vi ste vrlo emotivni po prirodi i teško iskazujete svoje osjećaje. To će vam dodatno otežati Mars u znaku Blizanaca, ali vrijeme je da napravite korak ka promjeni.

Recite bliskim ljudima kako se osjećate, oslobodite se emotivnog tereta i ne zaboravite reći svakog dana „volim te“, osobama do kojih vam je zaista stalo.

Lav

Mars u Blizancima vas potiče da “očistite” svoje okruženje od toksičnih odnosa. Neki ljudi ne zaslužuju vašu pažnju i ljubav.

Ako su vas nekoliko puta emotivno povrijedili i razočarali, vrijeme je da spriječite taj val negativne energije.

Djevica

U ovom periodu najviše ćete se fokusirati na posao. Pred vama su sjajne mogućnosti i postižete dobre rezultate u onome što radite.

Jedino što vas blokira je vaša sklonost perfekcionizmu i samokritici. Ne dozvolite da zbog posla zapostavite privatni život – pronađite ravnotežu.

Vaga

U prijateljskim i romantičnim odnosima budite potpuno iskreni, jer sve što sada sakrijete može kasnije donijeti posljedice.

Trudite se da ispravite neke greške iz prošlosti i osvijestite svoju emotivnu stranu. Zajedništvo i empatija vas vode na put ljubavi.

Škorpion

Očekuje vas napet period u ljubavi. Moguća je ljubomora i zavist, a teško ćete uspostaviti granice. Kažite partneru kako se osjećate i što vam smeta.

Dobra i iskrena komunikacija je ključ svakog odnosa. Ipak, ne dozvolite da razgovor preraste u raspravu, jer tako ništa nećete uspjeti riješiti.

Strijelac

Na polju ljubavi vas očekuju brojni izazovi. Ni slobodni ni zauzeti strijelci neće znati što žele, a uslijed toga dolazi do težeg donošenja odluka. Poslušajte svoje srce i sačekajte s krupnim potezima.

Zamolite Univerzum da vam pokaže pravi put i promatrajte situaciju iz šire perspektive.

>>>>>>>Veliki horoskop za ožujak za sve znakove Zodijaka!

Jarac

Vaše vibracije su visoke imate sjajnu energiju. Vama ovaj tranzit donosi poletnost i šansu da završite mnoge poslove.

Više ne ignorirate svoje potrebe i želje, što vas motivira da se oduprete stresu i svakodnevnim pritiscima. Udovoljite sebi čašom crnog vina uz večernju opuštajuću kupku.

Vodenjak

Mars u Blizancima testira vaše polje ljubavi. Iako je vaše srce nježno i osjećajno, ego vam ne dozvoljava da izrazite osjećaje što može donijeti turbulencije na emotivnom planu u odnosu s partnerom.

Ovo je prolazan period, ali pokušajte se maksimalno oduprijeti negativnim vibracijama.

Ribe

Očekuje vas napet period u obiteljskim odnosima. Otkrit će se mnoge tajne i doći će do rasprave, ali vi nikako ne zauzimajte strane.

Pokušajte donijeti mir i aktivirajte razum u kritičkim situacijama. Mnoge stvari i neće biti u vašoj kontroli, ali u takvim situacijama nema razloga da budete uznemireni.

lovesensa

Neki baner