Merkur u Ovnu – Jasno da ili ne! Nema možda

Merkur je ušao u znak Ovna pa nam sve do 4. travnja donosi brze misli, još brža djela, konkretne akcije i srčanost u izlaganjima. Merkur u Ovnu prekida s praksom muljanja, šutanja, čekanja.

Svašta se iza brda valjalo i red je da to sve lijepo izađe na vidjelo! I izaći će u danima koji dolaze. Merkur do Neptuna u Ribama nam je darovao maglu, sumnju, nejasne uvide. Oslanjali smo se na neviđeno, slušali instinkt, racio je tu imao malo posla. Merkur u Ovnu, istini za volju, nije najracionalniji, ali je konkretan i direktan – pa kome krivo, kome pravo, njemu svejedno!

Merkur u Ovnu – nema više “Možda”

Merkur u Ovnu imaju odlučni, neposredni, direktni ljudi, oni s kojima uvijek znate na čemu ste. Nema “možda”. Da ili ne! Otvoreno će vam reći što misle i zašto pa ako želite sirove činjenice, obratite im se za mišljenje. Ako niste voljni da čujete iskrenost, koja se kad-kad graniči s grubošću, ne pitajte ih ništa! Nemoj poslije da nisam rekla!

Kada Merkur tranzitira znakom Ovna, sve što je pod vlašću Merkura (promet, komunikacije, opažanje, sporazumi, poslovanja) se ubrzava! Ako smo prethodnih mjesec dana bili indisponirani i na nešto čekali, sada režemo stvari u korijenu i odlučujemo.

Od određenih ideja odustajemo jer iziskuju vrijeme, koje nemamo, drugim se priklanjamo jer nam nude konkretna rješenja odmah, a mi bismo s Merkurom u Ovnu, još jučer, ako može!

Neki baner

Merkur u Ovnu – donosi galamu

Merkur u Ovnu će nam donijeti žustre diskusije i galamu. Mnogi će progovoriti o stvarima koje su ih tištale, a trpjeli su. Merkurov dispozitor je Mars u Blizancima pa će riječi biti rafalna paljba! Neki će se posvađati sa šefom, drugi s mlađim bratom ili susjedom, kako god, dalje se nije moglo na dosadašnji način.

U poslu će profitirati sportaši i svi zaposleni u industriji sporta, prodavat će se brzi, sportski automobili i tehnika koja nam pomaže da se ubrzamo u obavljanju svakodnevnih poslova.

Po ulasku u znak, Merkur se nalazi na teritoriju znaka s Jupiterom pa će mnoga pravna rješenja koja se čekaju, biti brzo donesena. Ovo je i ubrzanje sukoba i otvorenih neprijateljstava u međunarodnim odnosima. Maske padaju i to uz veliki prasak!

Od 26. ožujka Merkurov dispozitor Mars mijenja znak i prelazi u Raka pa su kvadratnim odnosom Merkura i Marsa mogući obiteljski problemi, eskalacija porodičnog nasilja i slično. Isti period je problematičan u prometu, a žrtve mogu biti najmlađi članovi obitelji. Budimo oprezniji nego ikad!

Merkur u Ovnu u nepovoljnom odnosu prema Marsu u Raku može donijeti stomačne tegobe i glavobolje, od 26. ožujka do 4. travnja. U ljubavi ćemo otvoreno izraziti sviđanje ili nesviđanje pa kome se kako zalomi, vremena za uvjeravanja nema! Akcija!

Sretno!

Jovana Milekić / astroportal.in

Neki baner