Mjesečni ljubavni horoskop za travanj

Ako ste Strijelac, nemojte miješati prijateljstvo s romantičnom privlačnošću. U suprotnom, postoji veliki rizik od gubitka ove osobe. Ako je ovo zaista zaljubljivanje, ne skrivajte svoje osjećaje. Moguć je povratak na prethodnu vezu. U ljubavnoj sferi Riba sve je tiho i mirno. Međutim, do kraja mjeseca, usamljeni mogu dobiti neočekivanu pažnju jedne osobe.

Ovan

Ako se Ovnu nešto ne sviđa u travnju mjesecu, onda uopće nema potrebe da to trpi. Vi ste potpuni gospodar svog života. Za sve događaje koji će se dogoditi s predstavnicima ovog znaka Zodijaka, oni su sami odgovorni za njih.

Možda nešto smeta Ovnu, sprječava ga da krene naprijed, odlaže rješavanje problema za kasnije – nije vrijeme za odlaganje problema, vrijeme je da se preuzme rješavanje.

Travanj je najpovoljniji period za suzbijanje problema i sigurno preuzimanje kontrole nad situacijom.

Vjerujte više djelima, a ne lijepim riječima. Ako imate dugogodišnjeg partnera, zahtijevajte od svoje srodne duše više konstruktivnih postupaka i manje praznih priča.

Neki baner

Bik

U svemu pokažite odlučnost i karakter. Ovaj period je vrijeme za izlazak iz hibernacije, vrijeme je da počnete djelovati. Čvrsto se izjasnite ovog mjeseca, svoje namjere i ciljeve, učinite sve da se oni uspješno realiziraju.

Ako u travnju/aprilu iznenada osjetite da je vaša srodna duša ili poslovni partner “izgubio kontakt s vama”, kao da niste na istoj valnoj dužini, odmah pokušajte razumjeti situaciju prije nego što bude prekasno i da se sva pitanja mogu riješiti.

Preuzmite inicijativu u svoje ruke, hrabro pokažite svoju individualnost. Slažete se da je prilično nezanimljivo i dosadno oponašati nekoga, budite individualni i zapamtite – svaka kopija je gora od originala. Zapamtite da je prirodnost najbolja stvar koju možete ponuditi drugima.

Blizanci

Kada sanjate o ljubavi i nadvladavanju usamljenosti, budite smireni i prepustite inicijativu svom partneru. Samo u ovoj situaciji moći ćete procijeniti situaciju i donijeti pravu odluku. Travanj/april može vas podsjetiti na stare i neugodne situacije o ljubavi pa pokušajte biti oprezni i da ne ponavljate svoje greške.

Ljubavnici će morati proći kroz težak period u vezi. Mnogi od vas će osjetiti da više ne razumiju svoju srodnu dušu ili da su stvorene nepremostive prepreke na putu ka sreći.

Držite se i ne donosite ishitrene zaključke, raspoloženje će uskoro proći, a vi ćete drugačije gledati na situaciju.

Rak

Rakovi se potiču da budu aktivni i pokažu više odlučnosti. Uvijek zapamtite da ste apsolutno slobodna osoba i da nitko nema pravo da upravlja vama i nameće nešto što je u suprotnosti s vašim principima.

Ni u kojem slučaju ne činite nešto zbog čega ćete se kasnije mnogo kajati, a protiv čega protestiraju vaši principi. Obiteljski Rakovi trebaju posvetiti što više vremena svojoj srodnoj duši. U svakodnevnim brigama potpuno ste zaboravili na osobne odnose pa morate hitno sve popraviti.

Usamljeni mogu upoznati zanimljivu osobu na kraju mjeseca. To će biti osoba koja je već tu, samo malo bolje pogledajte.

Lav

U obiteljskim stvarima morat ćete izgraditi odnose na novoj razini, a sredinom travnja čak ćete morati savjetovati partnera i djecu i smirivati situaciju.

Vaši voljeni vas toliko malo viđaju u posljednje vrijeme da je jednostavno potrebno vratiti povjerenje. Slušajte svoju srodnu dušu, njene stavove i mišljenja – pokušajte sve popraviti.

Djevica

Određeni događaji u životu će vjerojatno izazvati jak emocionalni stres. U isto vrijeme, ispravnije je trezveno procjenjivati situaciju. Vlastito iskustvo može pokazati pogrešan put.

Pokušajte održati ravnotežu, ne zaboravljajući na sebe ili svoje voljene. Neće biti značajnih razloga za konfliktne situacije.

Možda je trenutno poželjnije da se osamite i posvetite domu.

Vaga

Nesuglasice i tenzije koje se stalno pojavljuju između vas mogu vas prisiliti da krenete različitim putevima. Ali to ne znači da ćete se rastati od voljene osobe, samo ćete imati različite poglede na život.

Neki baner

Ne zaboravite na svoje roditelje, posvetite više vremena svojim bliskim rođacima.

Pozovite ih da vas posjete ili se sami okupite kod njih, takav susret će biti koristan i odgovarat će i vama i njima.

Škorpion

Sredina proljeća će proći bez iznenađenja, ali usamljeni Škorpioni dočekat će susret s partnerom iz snova.

Pogledajte postoje li neki tajni signali i ljubavne iskre od kolege ili iz kruga prijatelja.

Krajem travnja/aprila se opustite, oslobodite se napetosti, odvojite vrijeme za sebe.

Uživajte s obitelji u prirodi tijekom vikenda.

Strijelac

Ako Strijelac ima bliskog prijatelja suprotnog spola, nemojte miješati prijateljstvo s romantičnom privlačnošću. U suprotnom, postoji veliki rizik od gubitka ove osobe.

Ako je ovo zaista zaljubljivanje, ne skrivajte svoje osjećaje. Moguć je povratak na prethodnu vezu.

Kako god bilo, ne vrijedi skrivati pravo stanje stvari.

U svakom slučaju, nećete moći to sakrivati dugo vremena, a kašnjenje može negativno utjecati na vezu.

Jarac

Ako nešto krene naopako s Jarcem u travnju/aprilu, možda sam život sugerira da je vrijeme da napustite stvari koje su za vas dio rutine, a više vas ne čine sretnim.

Moguće je da tvrdoglavo pokušavate otvoriti vrata u pravcu koji nije predviđen za otvaranje.

Sredinom mjeseca usamljene čekaju romantična poznanstva pa čak i pobjede na ljubavnom frontu.

Travanj/april je dobar za izgradnju osobnih odnosa pa bi se usamljeni Jarci u potpunosti trebali predati ovom pitanju.

Vodenjak

U ljubavnim stvarima, Vodenjaci se ovog mjeseca mogu zbuniti. Možda će postati predmet obožavanja nekoliko obožavatelja odjednom, a vrlo je moguće da će biti uključen u ljubavni trokut.

Zvijezde preporučuju da ne igrate na osjećaje, posebno da biste zabavili svoj ponos, na kraju, to vas može skupo koštati.

Ako vam se ne sviđa osoba koja pokušava s vama ostvariti kontakt, ne dajte joj lažne nade.

Najvažnije je da svemu pristupate otvorenog srca.

Ribe

U ljubavnoj sferi Riba sve je tiho i mirno. Međutim, do kraja mjeseca, usamljeni mogu imati na neočekivanu pažnju suprotnog spola.

Do ovog trenutka, poželjno je dovesti u red svoje raspoloženje i izgled.

Iskren razgovor u odnosima može riješiti sve probleme.

Izlazak s prijateljima može vam pružiti i nešto više od puke zabave, možda jedno lijepo i nezaboravno poznanstvo.

sensa.mondo

Neki baner