Mrzim tu daljinu…

couple-1149143_960_720

Nikada me nije zadržavao. Zato mi je značio više od svih. Doza sreće, doza ljutnje, doza suza, doza razočarenja i brdo ljubavi…To smo mi! Ne mogu biti ljuta na njega, jednostavno ne mogu! Nađeš se u jednom trenu u razmišljanju da hoćeš da završiš sve i poželiš staviti, ne točku, nego točketinu na vašu priču, ali ne možeš. Nije do pameti, da se pamet sama pita, lako bi bilo! Znate što meni ne dopušta da dokrajčim sve? – Ono čudo što se nalazi u sredogruđu grudnog koša, neposredno iza grudne kosti, između lijevog i desnog plućnog krila! SRCE!

Neće pa neće, pa ga jebi! Boriš se sa samom sobom, a veće borbe i teže od te nema! Kad si s njim, osjećaš se da si u nekom, ne sedmom nebu, već u sedamnaestom nebu, daleko od svih, daleko od stvarnosti. Kad si s njim, ne postoji ni jučer ni sutra. Postojite samo TI i ON.

I dođe vrijeme da kreneš kući ili tamo gdje trebaš, i buuuuum, lupi te realnost, vratiš se u stvarnost. Dođeš gdje si došla, čuješ mali milijun sretnih vijesti, drago ti je i sretna si zbog svake, al’ uhvati te neka ljutnja, isplovi na površinu gorčina, tuga, nostalgija, k’o što je mene uhvatila sinoć! Prespavaš noć, probudiš se, i shvatiš da nisi ljuta ni na njega ni na sebe, već si ljuta na daljinu, na kilometre!

Čuj mene kilometre, ma na milimetre, centimetre, metre pa tek onda na kilometre, koji vas razdvajaju!

Hoćeš da mu vidiš one oči, osmjeh, hoćeš da ga zagrliš, da ga dotakneš, a ispred tebe samo prostor i zrak, njega nema! I onda bi dala sve na ovome svijetu samo za tren pored njega, al nekada ni to sve ne pomaže, jer bona ne može to tako lako. To eto sada mora tako, al’ ti si jednostavno nedokazana!!!!

Neki baner

Javiš mu se, a on možda taj tren spava i ne odgovori ti… Tebe to NIŠTA, od njega toliko pogodi, i razljuti i popizdiš. Sastaviš mu sve i svašta što eto samo u tome trenu osjećaš jer ti fali. Bijesna si, ne na njega, ne na sebe, već na to što nije pored tebe…a on zna to tvoje bjesnilo, on zna da su te riječi sutra daleko iza tebe, on zna da ga voliš i da ti nećeš niđe, i on je baš zato mrtav-ladan, jer zna da će te to tvoje ludilo proći već s prvim zrakama svjetlosti i da ćeš ti samu sebe poželjeti išamarati zbog svega što si napisala! Znaš šta će ti on na sve to? Samo se nasmijati.

Znam da ljudi kažu: “Daleko od očiju, daleko od srca!” – al’ eto kod mene je baš suprotno, što je on dalje, to mi je teže i još mi je bliže…kako dani prolaze, to više volim! Ne zaboravite, ovo što ću sada reći; NIŠTA NIJE NEMOGUĆE AKO DOVOLJNO VJERUJEŠ I DOVOLJNO SNAŽNO NEŠTO ŽELIŠ! Zaboravite one prastare priče, jer svak je krojač svoje sudbine i za sebe se bori!

Budi ono sto želiš, i uradi ono sto želiš, jer TI, baš ti, MOŽEŠ SVE – samo ako hoćeš.

Rezime:

Nisam rekla da su veze na daljinu ‘mačji kašalj’ i da neće biti teško…jer lagala bi vam! Sve sto vrijedi dolazi polako…trebat će vam brdo snage, more strpljenja, al’ na kraju, sve se isplati zbog onog zagrljaja na ponovnom sastanku, zbog kojeg se osjećate da cijeli svijet imate u svojim rukama!

Daša

Neki baner
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.