Najljepše nijanse na usnama

Ruž je esencijalan u svakoj torbici, a ovog se proljeća nose intenzivni tonovi crvene i narančaste s ekstra dozom sjaja.

Klasična crvena

Svako proljeće donosi promjene, a one uvijek obuhvate I make up industriju. Ma koliko se kao favorite ističu nude nijanse ruževi koji će ovog proljeća osvježiti usne pretežno su u crvenkastim i koraljnim nijansama te sjajni.

Klasična crvena boja nikada ne izlazi iz mode, ali ove sezone dolazi u različitim nijansama I teksturama od bordo do svijetlih i jarkih tonova. Paleta crvene vrlo je raznolika, pa odgovara baš svakom tonu kože i može se nositi u raznim prigodama. Tako mat crveni ruževi pružaju sofiticiranost i postojanost, a oni kremasti usnama daju svježinu i volumen.

Najljepše nijanse na usnama

Photo by Ashley Piszek

Koraljni ruževi

Proljetne nijanse uvijek uključuju i koraljne, a one daje toplinu izgledu. Koraljni ruževi ove su sezone u središtu pozornosti, a nijanse variraju od nježnih pastelnih do vrlo intenzivnih. Ova je boja idealna, ako želite postići svjež, proljetni izgled i savršeno se uklapa u lagani make-up i svijetlu modnu kombinaciju.

Neki baner

Sjajni ruževi

Ponovno su vrlo popularni i sjajni ruževi koji usnama daju volumen, a dolaze u raznim bojama od nježnih pastelnih do intenzivnih, svjetlucavih nijansi. Savršen su odabir za dnevni I večernji make up jer izgledu dodaju notu glamura I privlače pozornost.

Najljepše nijanse na usnama

Kako biste najbolje iskoristili ove trendove prilagodite nijansu ruža svom tonu kože i osobnom stilu. Bez obzira na to volite li više klasične, crvene tonove, svježe koraljne nijanse ili sjajne teksture istražujte, eksperimentirajte! I uživajte u svježini i raznolikosti boja koje dolaze s ovim proljećem.

Neki baner