Nauči EFT i stvori karijeru tehnikom iscjeljivanja 21. stoljeća

EFT tehnika ili Tehnika Emocionalne Slobode jedna je od najraširenijih i znanstveno najistraživanijih tehnika u svijetu. Pažnju izaziva ne samo kod zaljubljenika u osobni rast i razvoj već i kod liječnika, terapeuta, profesora i znanstvenika širom svijeta. EFT je svoj učinak dokazao kroz preko 200 kliničkih studija rađenih na raznim emocionalnim i tjelesnim tegobama.

Promoviraju ga neka od poznatijih svjetskih imena kao što su dr. Mercola, dr. Bruce Lipton, dr. Peta Stapleton, Jack Canfield i mnogi, mnogi drugi. O EFT-u su pričali i javno tapkali i megapopularni Louise Hay i Dr. Wayne Dyer koji su iza sebe ostavili duboke spoznaje koje su nesebično dijeliti sa svijetom.

EFT znanje i radionice

lako je osnove EFT-a lako naučiti putem besplatnih priručnika, videa; postoji ogromna dubina i širina njene primjene koja se može naučiti jedino na EFT edukaciji. EFT certifikat međunarodno je priznat i omogućuje stvaranje nove ili osnaživanje već postojeće karijere u radu s klijentima.

Za trajne rezultate i potpuno razumijevanje EFT-a trening ima dva stupnja. Kroz I i II stupanj uči se primjena ove tehnike na sebi i na drugima. Nakon završenih tri dana svi koji EFT žele primjenjivati na drugima kao certificirani praktičari postaju to nakon položenog ispita. Ispit se polaže nakon treninga, nakon čega postajete ponosni vlasnik certifikata pod okriljem EFT Akademije koju je osnovao Master EFT-a Karl Dawson – jedno od najznačajnijih imena u svijetu EFT-a općenito.

Nakon završenog I i II stupnja praktikanti mogu pristupiti i naprednoj edukaciji: REPROGRAMIRANJE MATRICE pomoću EFT-a (MATRIX REIMPRINTING) koju vodi Karl Dawson, EFT Master i utemeljitelj ove metode.

Neki baner

Prvi sljedeća EFT edukacija I i II stupnja održava se 09.09 – 11.09.2022 u Westin Hotelu u Zagrebu. EFT edukaciju vodi Martina Tišljar, međunarodno priznati EFT trener.

Radionica “Reprogramiranje matrice”

Edukacija REPROGRAMIRANJE MATRICE pomoću EFT-a s Karl Dawsonom održava se  13.10. – 16.10. u Westin Hotelu u Zagrebu.

Nakon ove edukacije ne trebate polagati ispit, odmah nakon treninga postajete certificirani praktičar Reprogramiranja Matrice.

Sve dodatne info su na webu: www.eft-croatia.com

Kontakt: [email protected] ili 095 240 2400

*** Za one koji se nisu susreli s Tehnikom Emocionalne Slobode možete odmah proći osnove putem kratkog videa: https://www.youtube.com/watch?v=gM-CDajk8NU

Nauči EFT

DETALJI EDUKACIJE 

___________________________________________

EFT TRENING 1. i 2. STUPANJ

MJESTO: Zagreb, Hotel Westin

DATUM: 09.09. do 11.09.2022.

VRIJEME: svaki dan od 9:30 do 17:30

CIJENA: 2900 kn  (*mogućnost plaćanja na rate)

AVANS: 500 kn

WEB: https://eft-croatia.com/

Neki baner

Prijaviti se možete na mail: [email protected] ili na 095 240 2400 ili putem weba: https://eft-croatia.com/

MATRIX REIMPRINTING

REPROGRAMIRANJE MATRICE pomoću EFT-a

Edukaciji možete pristupiti samo ukoliko ste prošli EFT 1.&2. stupanj (EFTMR Academy, EFTi, ACEP, EBEFT). 

DETALJI EDUKACIJE 

_________________________________________________________

MATRIX REIMPRINTING s KARL DAWSONOM

MJESTO: Zagreb, Hotel Westin

DATUM: 13.10. do 16.10.2022.

VRIJEME: svaki dan od 9:30 do 17:30

CIJENA: 470 eura

AVANS: 500 kn

WEB: https://eft-croatia.com/

Prijaviti se možete ovim na mail: [email protected] ili na 095 240 2400 ili putem weba: https://eft-croatia.com/

Neki baner