Nova essence trendovska kolekcija “choose your power”

Power palettes!

Nova essence trendovska kolekcija “choose your power” predstavlja dvije palete za oči & lice kao i dvije highlighter palete, i svaka je pravi multitalent. Svaka paleta za oči & lice vodi se posebnom temom i sadrži osam sjenila za oči kao i rumenilo ili highlighter koji je savršeno usklađen s nijansama sjenila za oči. Cool dizajn paleta dodatno plijeni pažnju. Svaka paleta sadrži ogledalo i idealan je suputnik za putovanja.

too glam to give a damn paleta za oči & lice

Ova paleta osigurava predivan glam stil zahvaljujući svojim snažnim nijansama sa metalik i mat efektima. Sadrži  zlatni highlighter.

Neki baner

MPC 59,90 kn

born awesome paleta za oči & lice
Paleta retro dizajna sadrži naglašene nijanse sjenila za oči u toplim tonovima sa mat ili svjetlucavim završetkom koje su kompletirane sa rumenilom.
MPC 59,90 kn

go for the glow highlighter paleta

Tri holografske highlighter nijanse omogućavaju da stvoriš svjetlucavi prisma glow efekt na koži. Dvije verzije paleta – jedna sadrži cool pastelne nijanse a druge nježne brončane. Nijanse se mogu nanositi svaka zasebno, kao i pomiješane kako bi osigurale moderan make-up look za svaki tip kože.
MPC 59,90 kn

Promo
Neki baner