Onom pravom neće smetati tvoje mane ili to što previše razmišljaš

Onome kome je suđeno da provede život pored tebe neće smetati tvoje mane.

Tvojoj srodnoj duši, tvom sličnom duhu, tvom plamenu blizncu, tvom ljubavniku, tvojoj pravoj ljubavi, kako god želiš da to nazoveš, neće mu smetati tvoje nesavršenosti.

Prihvatit će te takvu kakva jesi. Zaljubit će se u tvoju divlju, neukroćenu stranu. 

Tvoje blesave neobične momente će smatrati slatkim. Tvoja različita mišljenja i ideje neće biti nešto što će željeli mijenjati. Zapravo, upravo će tvoja različitost biti ono što će ga inspirirati da preispita i promijeni neke stvari u vlastitom životu.

Onom pravom neće smetati tvoj glasni um koji nikada ne prestaje razmišljati. Utišat će tvoje najglasnije nesigurnosti i umiriti tvoje paranoje. Neće te osuđivati. Naprotiv, razumjet će zašto uvijek sve suviše analiziraš. Znat će da to radiš jer ti je veoma stalo do njega.

Prava osoba neće pobjeći na prvi znak svađe.

Neće se plašiti da se suoči s tobom i otvoreno razgovara o bilo kojem problemu koji možete imati. Neće mu smetati tvoji mini slomovi. Neće te ostaviti sasvim samu kada si najslabija. Bit će tu za tebe, držati te za ruku i dati ti do znanja da najbolje tek slijedi.

Neki baner

Prava osoba te neće osuđivati zato što si neobična. Uživat će u tome! Zapravo, tvoja ludost će nadopunjavati njegovu ludost. Nasmijavat će te do suza. Pobrinut će se da ti bude ugodno da budeš svoja kada si sa njim, bez ikakvih maski ili srama.

Pravu osobu neće uplašiti jačina tvoje ljubavi. 

Tvoja nježnost i osjećajnost neće biti previše. Zapravo, uživat će u malim znacima tvoje ljubavi. Obožavat će način na koji ga tetošiš, način na koji se ophodiš prema njemu i to što činiš da se osjeća kao najsretnija osoba na svijetu. Nikada mu neće trebati pauza od tebe ili tvoje ljubavi. Zato što će ova osoba biti presretna što može provesti svoj život pored tebe.

Ali, ono što je najvažnije, prava osoba te nikada neće povrijediti, napustiti te, lagati ti ili te ostaviti. Brinut će se o tvom srcu i duši jednako kao što se brine i o svom.

Izvor: Stephanie Reeds / Curious Mind Magazine

Neki baner